Δευτέρα, Ιανουαρίου 24

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ – ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ΣΤΑ ΙΧ ΤΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ – ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Χιονόπτωση στην Αττική Οδό, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν από νωρίς το πρωί -και, κάποιοι εξ αυτών, εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη και έως αυτή την ώρα. Μία εξέλιξη που μόνο γέλιο και οργή μπροστά στην απίστευτη ταλαιπωρία που υφίσταται ο πολίτης.

Εδικότερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το γελοίο αδίκημα της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών. Ένα αστείο πλημμέλημα μπροστά στο απίστευτο χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό που παρά την άθλια κατάσταση, τα 2.80 συνέχιζαν να τα εισπράττουν. Οι άθλιοι χαραμοφάηδες ούτε καν να ανοίξουν τα διόδια δεν τόλμησαν.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης, εισαγγελέας κ. Αντώνης Ελευθεριάνος.

Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι τραγική. Εδώ και πάνω από τέσσερις με πέντε ώρες, υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στο ύψος της Παλλήνης, καθώς η συνεχής χιονόπτωση και τα προβλήματα από τις δυο νταλίκες που έχουν διπλώσει στη μέση του δρόμου, έχουν διακόψει την κυκλοφορία.

Νωρίτερα, εμφανώς οργισμένος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία, περί τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό.

Όπως ανέφερε ένας έξαλλος εγκλωβισμένος οδηγός, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τους αρμοδίους.

«Είναι ντροπή, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Για να βρεθούμε στην κατάσταση αυτή πληρώσαμε διόδια. Αίσχος, δεν μας λένε τίποτα ο,τι μαθαίνουμε το ακούμε από τα ραδιόφωνα. Οι νταλίκες είχαν διπλώσει ώρες πριν και οι υπεύθυνοι δεν είχαν ενημερώσει, ώστε να μην μπαίνουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό. Έπρεπε να είχαν κόψει την είσοδο. Φοβάμαι πως όχι το βράδυ, αλλά αύριο θα ξεμπερδέψουμε. Το χιόνι που πέφτει συνεχώς εδώ και ώρες έχει καλύψει τους δρόμους και στο τέλος και τα αυτοκίνητα μας. Δεν έχουμε φαγητό, νερό, τίποτα» ανέφερε ο ταλαιπωρημένος οδηγός.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%a1%ce%9f%ce%99%ce%94%ce%95%ce%a5%ce%95%ce%a4%ce%95-%ce%a1%ce%95-%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%91%ce%93%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a0%ce%91%ce%a1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .