Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Μετέτρεψαν την «αφρόκρεμα» των ειδικών δυνάμεων σε ...κομπάρσο...

 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !

Με Στάγιερ ταξίδεψαν 50 χλμ σε πολικό ψύχος για να ξεπλυθούν καρεκλοκένταυροι και κηφήνες, αλλά τα κανάλια έδειχναν τα Hummer!

Είναι οι επίλεκτοι υπερασπιστές του έθνους.

Η κορυφή των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Οι ορκισμένοι υπερασπιστές σύγχρονων Θερμοπυλών απέναντι στις εξωτερικές απειλές, έτοιμοι

να δώσουν τη ζωή τους, να πολεμήσουν στις πιο αντίξοες συνθήκες, να περάσουν πίσω από τις γραμμές του εχθρού, να ανακόψουν τον βάρβαρο εισβολέα προτάσσοντας τα στήθη τους.

Ταυτόχρονα, είναι αυτοί που πρωτεύουν σε όλες τις διεθνείς ασκήσεις, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τους Έλληνες και με δέος τους συμμάχους, και τρόμο τους εχθρούς.

Έχουν τελειώσει επιτυχώς τα πιο δύσκολα «σχολεία» στον πλανήτη, αποδεικνύοντας εκτός από τις ικανότητές τους, και τη δύναμη της θέλησης τους, που τους καθιστά άξιους συνεχιστές των Μυρμιδόνων, των Σπαρτιατών, των τελευταίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας.

«Ζ ΜΑΚ»: Η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων που κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο και το όνομα τους

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, που αποτελούν την υπερηφάνεια ολόκληρου του έθνους, μετετράπησαν σε κομπάρσους της κυβερνητικής προπαγάνδας για να καλυφθεί η ανικανότητα των καρεκλοκένταυρων, των κηφήνων, των ανίκανων και ανάξιων κρατικών αξιωματούχων και ιδιωτών.

Επειδή λοιπόν οι τεμπέληδες, οι ανίκανοι και οι ανεύθυνοι καλοταϊσμένοι με δημόσιο χρήμα κηφήνες εγκλώβισαν χιλιάδες Έλληνες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, υποτακτικοί αξιωματικοί ανέχθηκαν να μετατρέψουν αυτούς τους επίλεκτους μαχητές σε «κομπάρσους» του «τηλεοπτικού ξεπλύματος»!

Μέσα στη νύχτα και σε συνθήκες πολικού ψύχους, υποχρέωσαν τους Έλληνες μαχητές να διανύσουν 50 χλμ με Στάγιερ, ξέρετε, αυτά με την τέντα, και όχι φυσικά με τα Hummer που έδειχναν οι κάμερες.

Με τον υποστράτηγο Μαυραγάνη μάλιστα, να απαιτεί από τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων να φορούν τους μπερέδες την ώρα που τους έδειχναν οι κάμερες, για να είναι η σκηνοθεσία πιο επιτυχημένη.

Άνδρες που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους προστατεύοντας την Ελλάδα μας απέναντι στον εισβολέα, απαξιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο από ανίκανους και εθνικά επικίνδυνους εφήμερους κυβερνώντες.

Όχι, δεν κατάφεραν να λυγίσουν το φρόνημα τους.

Δεν κατάφεραν να κλονίσουν την πίστη τους.

Απλά επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το πόσο άθλιοι είναι, πόσο «νάνοι» για ένα έθνος τιτάνων.

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2022/01/blog-post_366.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .