Δευτέρα, Ιανουαρίου 24

Έβγαλε ανακοίνωση για να ζητήσει… συγνώμη από τους οδηγούς η Αττική Οδός!



Το άκρον άωτον του θράσους να μιλάει για... «αίσθημα ευθύνης»!

Με ένα… συγνώμη στους οδηγούς που ταλαιπωρούνται για ώρες εγκλωβισμένοι, νομίζει η Αττική Οδός ότι όλα λύνονται!

Με νέα της ανακοίνωση αναφέρει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες του νέου χάους που προκλήθηκε. Και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία, κάνοντας μάλιστα αναφορά σε «αίσθημα ευθύνης»!

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

https://www.newsbreak.gr/ellada/290051/anakoinosi-sygnomi-attiki-odos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .