Πέμπτη, Ιανουαρίου 20

Παραμύθια της χαλιμάς περί ....αναβάθμισής...



...της διαλυμένης οικονομίας των Ελλήνων!

Στην αναβάθμιση των προοπτικών του αξιόχρεου της Ελλάδας σε θετικές από σταθερές, προχώρησε ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, επιβεβαιώνοντας το αξιόχρεο της «BB». 

Αυτό σημαίνει ότι η Fitch δεν αναβάθμισε την ελληνική οικονομία, όπως θέλουν να μεταδώσουν από το Μαξίμου.

Την διατήρηση στην ίδια θέση ΒΒ και οι λόγοι είναι απλοί.

Τους έχει εξηγήσει ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών στο Contra Channel :

ΒΙΝΤΕΟ

 

Σύμφωνα με τον οίκο Fitch, η αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας αντανακλά την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική και τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος που θα στηρίξουν μία ταχύτερη από το αναμενόμενο μείωση του δημόσιου χρέους, στο πλαίσιο του σημερινού και του αναμενόμενου χαμηλού κόστους δανεισμού.

Ο κ. Σταϊκούρας προχθές το πρωί επανήλθε και με πάσα … «ειλικρίνεια» είπε :

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ Διαχειριστή : Όσοι αδελφοί συνέλληνες ΑΦΕΛΩΣ πιστέψατε αυτούς τους ΑΓΥΡΤΕΣ και βάλατε στο σώμα σας το … «δηλητήριο», για να ΜΗΝ ασθενήσετε από μια …ίωση, που τα γκανάλια την μεταμόρφωσαν σε τέρας, τι άλλο να πούμε;; παρά ότι λυπούμαστε ειλικρινά και ελπίζουμε για κάποιους απο εσάς, αυτό να ΜΗΝ σημαίνει και απώλεια της Βασιλέιας των ουρανών!

Διότι δεν βλέπουμε ότι τους μωραίνει ο ΚΥΡΙΟΣ, και ακόμη και ο υπουργός Οικονομικών, που δεν έχει ιδέα τι εστί κόβιντ και πανδημία, στο ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι από τον Νοέμβρη, που … «μαγείρεψε» τον νέο προϋπολογισμό, του έχουν πεί …ΚΑΠΟΙΟΙ, ότι η πανδημία ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… και μας χρεώνει γαλάζια «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (άσχετα αν είναι ΜΟΝΟ στα χαρτιά τους)…

Και διερωτώμαστε βρε ΕΦΙΑΛΤΗ, που ο λαός σε βρίζει καθημερινά και σε φτύνει κι εσύ πιστεύεις ότι βρέχει κι ότι σώνει και καλά δήθεν ενδιαφέρεσαι για την καλή μας υγεία, και κάποια εκατομμύρια νεοελλήνων σε πίστεψαν, γιατί έκανες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το διαbόλιο;;;

Γιατί ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ από πέρσι έναν ολόκληρο λαό για να κάνει αυτό το καταραμένο διαbόλι;;;

Τι ακριβώς περιέχει κι εσείς είτε δεν το κάνετε, είτε το κάνετε εικονικά;;;

Χθές είχαμε 98 νεκρούς συνανθρώπους μας, που ...είτε πέθαναν μέσα στις ΜΕΘ κολαστήρια, που μόνο ΜΕΘ δεν είναι (το λέει και η μελέτη του καθηγητή Τσιόδρα), είτε ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

Ποιός θα εξηγήσει στο αφελή έλληνα τι πραγματικά συμβαίνει;;; Ποιός;;;

https://shmantikanea.blogspot.com/2022/01/blog-post_254.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .