Κυριακή, Ιανουαρίου 16

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα

Τους αξίζουν τα χειρότερα»
Τζώνυ Θεοδωρίδης: Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη ο Τζώνη Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός, κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις στο θέατρο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε συνέντευξή του στην Espresso, χαρακτήρισε τους προφυλακισμένους για σεξουαλικά εγκλήματα Λιγνάδη και Φιλιππίδη «άναδρα σκουλήκια».

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για “αποκόμματα εφημερίδων” όπως και αυτοί οι δύο αλλά για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά» είπε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

  Newsbeast σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.