Τετάρτη, Ιανουαρίου 19

Σομαλοί «πρόσφυγες» έκλεψαν το αυτοκίνητο ανυπεράσπιστου πολίτη μπροστά στα μάτια του στο κέντρο της Αθήνας

Σομαλοί «πρόσφυγες» έκλεψαν το αυτοκίνητο ανυπεράσπιστου πολίτη μπροστά στα μάτια του στο κέντρο της Αθήνας

Την ώρα που η ΕΛΑΣ ήταν απασχολημένη με το να κόβει πρόστιμα σε εκκλησίες

Καλπάζει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στη χώρα η οποία έχει παραδοθεί αμαχητί στις ορδές των λαθραίων μεταναστών.

Αυτό συνέβη σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας

όταν δύο Σομαλοί πέταξαν έξω τον οδηγό από το αυτοκίνητό του την ώρα  που το είχε  σταθμεύσει για να κάνει μια ανάληψη από ΑΤΜ αναγκάζοντας τον στην συνέχεια να πέσει επάνω στο καπό πριν καταλήξει πεσμένος στη μέση του δρόμου.

«Είχε σταματήσει ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από το ΑΤΜ, μπήκε κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο και το πήρε. Έτρεξε μήπως καταφέρει να αποτρέψει την κλοπή, πήγαν και κάποιοι άλλοι να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο με τη βία τον ιδιοκτήτη την ώρα που στάθμευε. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα.

Πεζοί προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δραστών ενώ αναζητείται και ο δεύτερος. 


Οι αρχές διαβεβαιώνουν πάντως πως σε κάθε περίπτωση ο  συλληφθείς 21 ετών από τη Σομαλία, δεν πρόκειται να απελαθεί, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια πολιτική περί ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1050089_athina-toy-arpaxan-aytokinito-ekeinos-kremastike-apo-kapo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .