Τρίτη, Ιανουαρίου 25

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ “ΦΩΝΑΖΕΙ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ “#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”. ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – Η “ΕΛΠΙΣ” ΕΦΕΡΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

μητσοτακης

Αυτό που συμβαίνει πάνω από ένα 24ωρο ξεπερνάει και τους χειρότερους εφιάλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αγανακτισμένοι πολίτες ξεσπούν απαιτώντας να εμφανιστεί, επιτέλους, ο πρωθυπουργός και να αναλάβει τις ευθύνες του για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Το #εκλογές_ΤΩΡΑ και το #μητσοτάκη_παραιτήσου είναι πρώτα στα σόσιαλ μίντια.

Αλήθεια που κρύβεται ο Μητσοτάκης;  Μαθαίνουμε πάντως ότι μετά από δυο μέρες εξαφάνισης θα εμφανιστεί αύριο σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο να μιλήσει για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τον άφαντο κρατικό μηχανισμό!

Εμείς πάντως από τις εκατοντάδες αναρτήσεις που είδαμε στα κοινωνικά δίκτυα, με «μπινελίκια» και χλεύη για την παροιμιώδη ανικανότητά του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης, σταχυολογήσαμε ενδεικτικά μόνο μερικά.

 

 

 

 

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%a6%ce%a9%ce%9d%ce%91%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%a4%ce%a5%ce%9f-%ce%9c%ce%97/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .