Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ας αποφασίσουν. . Τελικά θέλουν μείωση πληθυσμού η οχι. Μήπως θέλουν μειωση ανθρώπινου πληθυσμού με ότι ορίζει την ανθρώπινη υπόσταση;

Περίεργα τουίτ από τον ιδιοκτήτη της Τέσλα Ίλον Μάσκ, υποδηλώνουν πως οι πλούσιοι θέλουν τεχνητές μήτρες. Ο Μασκ μοιράστηκε με το κοινό του ένα άρθρο του Μπι Μπι Σι, που δείχνει πόσο μειώνεται ο Παγκόσμιος Πληθυσμός λόγω της υπογεννητικότητας. Χαρακτηριστικά το άρθρο του Μπι Μπι Σι λέει πως ο πληθυσμός της Ιαπωνίας (χώρα με τους περισσότερους ηλικιωμένους) από 128 εκατομμύρια σήμερα θα είναι ο μίσος στο τέλος του αιώνα (2100).
Αυτοί που κινούν τα νήματα παίζουν μια τεράστια παρτίδα σκάκι όπου με στρατηγικές κινήσεις μας οδηγούν εκεί που θέλουν χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.
Αφότου περιόρισαν τους Κινέζους σε ένα παιδί, διαλύσαν το θεσμό της οικογένειας με την διαφορετικότητα, βάλανε φόρους σε αυτούς που κάνουν πολλά παιδιά (ψάξτε το, το 3ο παιδί στην Ελλάδα θεωρείται τεκμήριο), τώρα ετοιμάζονται να μας 'σώσουν', με παιδιά κατά παραγγελία..
Πηγή:

https://www.bbc.com/news/health-53409521.amp
 https://www.ksipnistere.com/2022/01/blog-post_469.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.