Δευτέρα, Ιανουαρίου 24

Ομολόγησαν την ανικανότητά τους: Κάλεσαν τον Στρατό για βοήθεια στην... Αττική Οδό! - Πρωτοφανείς καταστάσεις

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην Αττική Οδό έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους μέσα στο χιόνι και προσπαθούν να φτάσουν στα σπίτια τους.
Ομολόγησαν την ανικανότητά τους: Κάλεσαν τον Στρατό για βοήθεια στην... Αττική Οδό! - Πρωτοφανείς καταστάσεις

«Τίποτα δεν θα λειτουργήσει» την Τρίτη αποφάσισε η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση ομολόγησε την ανικανότητά της καλώντας τον Στρατό για βοήθεια στην Αττική Οδό, καθώς η κυβέρνηση «σήκωσε τα χέρια ψηλά» και ομολόγησε την πλήρη αδυναμία του κρατικού μηχανισμού και ειδικότερα της πολιτικής προστασίας (μεγάλο φιάσκο του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χ.Στυλιανίδη, όχι μόνο σε ότι αφορά τα πεπραγμένα του, αλλά και την ανεκδοτολογικού τύπου εμφάνισή του στην σημερινή συνέντευξη Τύπου).

Όλα αυτά ενώ στην Αττική Οδό χιλιάδες πολίτες είναι εγκλωβισμένοι ατελείωτες ώρες, χωρίς νερό και τρόφιμα, αφού καμία κρατική αρχή δεν τους απέτρεψε να εισέλθουν σε αυτή,


Επίσης με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου έκλεισε σε δύο σημεία.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1052006_i-ellada-katevazei-rola-ayrio-triti-251-tipota-den-tha

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην Αττική Οδό έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους μέσα στο χιόνι και προσπαθούν να φτάσουν στα σπίτια τους. Τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλει κλπ. έχουν ακινητοποιηθεί και χιλιάδες πολίτες στην μέση της Αθήνας δεν ξέρουν που να πάνε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.