Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επένδυσε σε εταιρεία που αναπτύσσει θεραπεία για τον κορωνοϊό - Στη Βρετανία οι πρώτες δοκιμές

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επένδυσε σε εταιρεία που αναπτύσσει θεραπεία για τον κορωνοϊό - Στη Βρετανία οι πρώτες δοκιμές

Η επιλογή του Νόβακ Τζόκοβιτς, να μην εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Australian Open.

Όμως ο άσος τενίστας αγόρασε το 80% της δανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας «QuantBioRes», με στόχο την ανάπτυξη ιατρικής θεραπείας κατά της Covid-19, όπως δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Ιβάν Λοντσάρεβιτς, η συγκεκριμένη επένδυση έγινε τον Ιούνιο του 2020, χωρίς όμως να πει περισσότερα για το ποσό που δόθηκε.

Σύμφωνα με τον Λοντσάρεβιτς, η QuantBioRes έχει περίπου 11 ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία και επεξεργάζονταν μια θεραπεία και όχι ένα εμβόλιο. Η θεραπεία αυτή θα εμποδίζει τον κορωνοϊό να μολύνει το ανθρώπινο κύτταρο και αναμένει να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές στη Βρετανία αυτό το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 https://www.pronews.gr/ygeia/1050592_novak-tzokovits-ependyse-se-etaireia-poy-anaptyssei-therapeia-gia-ton-koronoio-sti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.