Κυριακή, Ιανουαρίου 2

ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ! Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για διήμερο με τον Μπάρκερ και δείχνει στο κοινό το… σέξι νεγκλιζέ που θα πάρει μαζί της

ΚΞ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για ρομαντικό διήμερο με τον σύντροφό της και έχει… άγριες διαθέσεις.

Η ιδρύτρια της εταιρείας Poosh και ο Τράβις Μπάρκερ οργάνωσαν ένα Πρωτοχρονιάτικο ταξίδι στον αγαπημένο τους προορισμό, το Μοντεσίτο, όπου και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και θέλοντας να μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες με το κοινό της, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με ένα σέξι νεγκλιζέ, που σκοπεύει να πάρει μαζί της στο ταξίδι.

«Μία νύχτα μακριά…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάτω από ένα μίνι μαύρο νυχτικό που με δύο κόκκινα χέρια στο ύψος του στήθους.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ν Ε

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .