Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Ελεύθερη και ωραία η Μαρία Σολωμού!

Ελεύθερη και ωραία η Μαρία Σολωμού!

Όλα όσα είπε για την προσωπική της ζωή

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη, για την κακοκαιρία, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας περίμενε τη γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο κι εκείνη έκπληκτη όταν τον είδε, είπε: «Είστε με τα καλά σας; Παιδιά έχετε τρελαθεί που είστε στο αεροδρόμιο; Τι περιμένατε να δείτε;», με τον δημοσιογράφο να της απαντά πως την περίμενε μετά το επαγγελματικό της ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Η ηθοποιός απάντησε και σε ερώτηση που της τέθηκε, για το αν την περιμένει κανείς στο αεροδρόμιο και αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση:

«Έχω οργανωθεί πλήρως. Δεν καταλαβαίνω ποιον περιμένατε να δείτε», με τον Γρηγόρη Μπάκα να της λέει: «Εάν δεν είχες πάει στο Νίκο Μουτσινά θα πιστεύαμε τις φωτογραφίες, αλλά το έσβησες οριστικά αυτό» (η ηθοποιός είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά ότι δεν έχει καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άρα, ξέρω και κρύβομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία», απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.