Δευτέρα, Ιανουαρίου 31

Με όλα αυτά που συμβαίνουν χρόνια τώρα....

Τι σχέση έχουμε με την Ευρώπη;;;


Τι σχέση έχουμε με την Ευρώπη;;;

Γάφει ο Νίκος Πρασσάς

Συγγραφέας - Λονδίνο

– Όσον αφορά την οργάνωση και τα έκτακτα φαινόμενα από μηνύματα φωτογραφιών φίλου, ένα απλό μικρό gym στη Σουηδία έχει μέσα από κρουνό πυρόσβεσης μέχρι και κουβέρτα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αυτό δείχνει ότι και στα μικρά και στα μεγάλα διακρίνεται μια χώρα και φυσικά εκεί τους μαθαίνουν να είναι έτοιμοι για όλα τα καιρικά φαινόμενα Πρώτες Βοήθειες, αλλά διαθέτουν και τα μέσα.

Και, εδώ σε μια χώρα που όλοι μιλούν σε κανάλια γιατροί ακατάπαυστα, όχι μόνο δημοσιογράφοι, δεν είδα ποτέ μια διαφήμιση πολιτικής προστασίας για χρήση κουβέρτας, για αλυσίδες, για χρήση μέσων διάσωσης, για Πρώτες Βοήθειες, για ο,τιδήποτε που μπορεί να σώσει ζωές, αλλά μόνο για πωλήσεις φαρμακευτικών και άλλων καπιταλιστικών προϊόντων προς όφελός τους.

Δεν είναι χώρα η Ελλάς, απλώς τόπος διακοπών είναι κι αυτό πάλι το μετανοιώνεις εάν πέσεις σε καιρό αιχμής λόγω κακής εξυπηρέτησης των καραβιών αν και ναυτιλιακή υποτίθεται ..χώρα.

Εδώ στην Αγγλία που ζω μέχρι και σε επιλεγμένους τηλεφωνικούς θαλάμους έχουν τοποθετήσει μηχανήματα ανάνηψης ηλεκτροσόκ σε περίπτωση ανάγκης Πρώτων Βοηθειών, ωσότου να φτάσει το ασθενοφόρο.

Χθες ήμουν στα βόρεια του Λονδίνου σε σταθμό μετρό ανοικτό και το βράδυ 10 η ώρα πετούσαν αλάτι στις σκάλες που βγάζουν στην πλατφόρμα και στις άκρες της που μπαίνει ο επιβάτης στο τραίνο για να μη γλιστρήσει στη ράμπα λόγω ομίχλης επειδή το δάπεδο είναι υγρό.

Αυτό συμβαίνει όλες τις ημέρες που διαρκεί το φαινόμενο της ομίχλης ή των κρύων ημερών.

Ενημερώνομαι κάθε μήνα για τα δημόσια έργα στην περιοχή που αγόρασα το σπίτι μου, κάθε χρόνο μου στέλνουν τα έξοδα και τα χρήματα που δαπανήθηκαν, δίνοντάς μου αναλυτικό ποσοστιαίο λογαριασμό που πηγαίνει ο φόρος μου και άλλα «κουφά» για την Ψωροκώσταινα, που δεν είδα ποτέ στο Ελλαδιστάν όταν ζούσα, και αισθάνομαι περήφανος που πάει ο φόρος μου, αλλά και που μου ζητάνε να έχω λόγο πριν από κάθε απόφαση του τοπικού συμβουλίου για την υλοποίηση των μέτρων –για την δημιουργία λεωφορειακής γραμμής, ή τραίνου, ή την διάνοιξη νέου δρόμου ή την λειτουργία σχολείου.

Τους είχα παρατηρήσει στις σελίδες παραπόνων για τους ναρκομανείς και αλκοολικούς που συγκεντρώνονται σε μία συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο, και σε δύο μήνες εξαφανίστηκαν.

Στην Αθήνα βάζουν φίλτρα για τον αέρα, που στην ουσία είναι κεραίες 5G, ή φυτεύουν δέντρα και βάφουν μονοπάτια και ξεραίνονται ή ακυρώνονται για να γίνονται άλλες αρπαχτές και πάει λέγοντας.

Όλοι είναι στο κόλπο εκτός από το κορόιδο τον πολίτη που πληρώνει, και μετά πάει να εμβολιαστεί δείχνοντάς τους πόσο τους εκτιμά και εμπιστεύεται.

Ο Έλλην έχει μαλακοποιηθεί.

Δεν αξίζει πλέον να συζητάμε.

– Για όλ’ αυτά λέτε ότι φταίνε οι πολιτικοί.

Οι Έλληνες φταίνε που τους αφήνουν να κάνουν όλ’ αυτά συνεχίζοντας την καταστροφή.

Όταν ακούς τους πολίτες να λένε δεν γίνεται τίποτα, τότε αυτοί είναι υπεύθυνοι για την πολιτική.

– Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αφού οι πολίτες γίνονται οι στρατιώτες στον πόλεμο του συστήματος πάντα, και θα το δεις ξαφνικά κάποια ωραία πρωία να γίνεται αυτό, αφού θα είναι οργανωμένο.

Η Ελλάς στήθηκε ως «χώρα» ή ορθότερα «μαγαζί γωνία» για να μην αναπτυχθεί ποτέ το Ελληνικό πνεύμα, ώστε να διαλύεται κάθε φορά ο Ελληνισμός που πάει να ορθοποδήσει.

Εάν δεν το καταλάβεις αυτό, θα μιλάς δίχως να ξέρεις τί λες, γι’ αυτό και κανείς δεν πρόκοψε στην χώρα αυτή, εάν δεν είναι στο κόλπο ως μασώνος για την κοινωνική του προώθηση, ή εκ καταγωγής σιωνιστής από τους γόνους πρόσφυγες των τελευταίων 200 χρόνων που διοικούν και την πατρίδα μας με την στήριξη του διεθνούς κατεστημένου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Οι πολίτες του κόσμου λόγω των θανάτων από το μπόλιασμα ξεσηκώνονται και τρώνε ξύλο και καπνογόνα...

Είδες ν’ αλλάξει ποτέ κάτι;

Εάν δεν θέλει το σύστημα να σου δώσει την λύση στο πρόβλημα που σου δημιούργησε, δεν πρόκειται να δεις ..πολυτεχνεία.

Αν αλλάξει κάτι θα είναι προς το χειρότερο πουλώντας σου στην αρχή δήθεν ελευθερία ..έκφρασης, που σημαίνει διάλυση του οικογενειακού και κοινωνικού ιστού, για να έχει άμεση επίπτωση στην οικονομία, αλλά το δεύτερο αργεί να φανεί μέχρι να καταστραφούν τα δύο πρώτα, όπως αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μετά τους ανεπάλληλους εμβολιασμούς της ..οικονομίας!

Οι πολλοί δεν φωνάζουν επειδή πονάνε και πεινάνε, ή γιατί τρέχουν με διπλή δουλειά να βγάλουν το ψωμί της ημέρας και η ψήφος τους χάνεται σε ένα από τα αποκόμματα των πλαστών εκλογών που βγάζουν για να εφαρμόζεται η ίδια πολιτική με τα παλιοκόμματα της εξουσίας, όταν συνεργαστούν για «συγκυβέρνηση» στο Ξενοβούλιο.

Εάν δεν πάνε οι κλέφτες φυλακή ή εξορία στα νησιά που δεν θα μας ανήκουν πλέον, αφού δίνονται πεσκέσι στους Οθωμανούς, δεν πρόκειται να δεις ποτέ άσπρη μέρα, κι ας χιονίζει για να κλείνεσαι σε μία απλή χιονόπτωση που ζούμε και εμείς εδώ στην Αγγλία δίχως να το κάνουμε ..είδηση!

Αυτοί που δεν αντιδρούν είναι οι βολεμένοι σαν τα ντουλάπια του πλοίου που πάνε μαζί στον πάτο όταν βουλιάξει.

Το ίδιο συνέβη με τους ορθόδοξους τίμιους Εβραίους που περίμεναν να πάνε στα στρατόπεδο για το καλό τους, έτσι τους είχαν πει, ενώ τους άλλους τους «προνομιούχους» που είχε γράψει στη λίστα του ο Ραββίνος τους έστειλε στις ΗΠΑ για να πάρουν βραβεία και να συνεχίσουν την ναζιστική τακτική δηλητηρίασης του ανθρωπίνου σώματος μέσω εμβολίων, φαρμάκων και μεθόδων διατροφής εκ των διεθνών οργανισμών τύπου ΟΗΕ κ.ά.

Κάποιος πρέπει να πληρώσει το σίδερο στο τέλος, για να βρεθεί στον πάτο, ώστε να γράψει η «συμβατή ιστορία» τα θύματά της, για να υμνούμε τα θύματα της θυσίας του Αβραάμ στον σατανά τους, αισθανόμενοι εμείς ως άνθρωποι οι «ένοχοι», κι όχι αυτοί που κρύβονται πίσω από την θρησκεία τους οι «αθώοι» δήμιοι κι εκτελεστές «φιλάνθρωποι».

Σε πλήρωσα, σε τάισα, κάποτε πρέπει να την πληρώσει κι ο διπλανός σου που έγλειψε το μέλι ως ρουσφέτι, για να έχουμε να λέμε, ότι φταίει πάλι το Κεφάλαιο, ή ότι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά του θά ’ναι!

 Βρε, ότι και να κάνεις, το Κεφάλαιο κινεί τα νήματα του Κόσμου τούτου, τότε με τους αργυραμοιβούς και σήμερα με τους τραπεζίτες.

Και, εάν δεν το πατάξεις, δεν πρόκειται να δεις χαΐρ και προκοπή ούτε σαν καπιταλιστής ντόπιος, ούτε σαν σοσιαλΗστής, αλλά ούτε και σαν ταλαίπωρος πλήρως μπολιασμένος κομμουνιστής, αφού το απαιτεί η παγκοσμιοποίηση –όπερ και σημαίνει κατάλυση των χωρών με αναίμακτο πόλεμο.

ΠΗΓΗ ΦΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .