Τετάρτη, Ιανουαρίου 12

«Κρύψτε» το ΒΙΝΤΕΟ!!! «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» στην κυβέρνηση για τις δόσεις των εμβολίων – ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για αυτό που γίνεται;;;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

<«Δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά δεδομένα που να υποστηρίζουν την 4η δόση και θα θέλαμε να τα δούμε πριν κάνουμε οποιαδήποτε σύσταση. Την ίδια ώρα όμως, ανησυχούμε για την στρατηγική επαναλαμβανόμενου εμβολιασμού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άρα αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να είναι μέρος του μια γενική στρατηγικής σχετικά με το ποιά θα μπορούσε να είναι σταδιακά η καλύτερη στρατηγική για τον εμβολιασμό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορούμε να δίνουμε συνεχώς αναμνηστικές δόσεις κάθε τρεις, τέσσερις μήνες».

Αυτά δήλωσε χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και το el.gr εξασφάλισε το απόσπασμα σε βίντεο!

Παράλληλα, ειπώθηκε πως ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα εκτεθούν στον ιό – πράγμα που σημαίνει ότι θα επέλθει μια φυσική ενίσχυση στην ανοσία όλων μας που θα είναι σημαντική για να χτιστεί το επιπλέον στρώμα ανοσίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενδημικότητα.

Ωστόσο, η κυβέρνηση κάνει το κεφαλιού της! Ανακοινώθηκε η τέταρτη δόση, η οποία  θα πραγματοποιείται τουλάχιστον τρείς μήνες μετά από την τρίτη δόση! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο EMA!

Επιπλέον παρά το γεγονός πως η Όμικρον επιφέρει ανοσία αγέλης, όπως είπε ο EMA, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως τα πρόστιμα στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 θα επιβληθούν κανονικά, ενώ οι τηλέ-ειδικοί ζητούν ακόμα και ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ για τους ανεμβολίαστους!

Μία Βόρεια Κορέα γεννιέται στην Ευρώπη!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .