Δευτέρα, Ιανουαρίου 24

Ελληνική Λύση: «Υπεύθυνοι για το μαρτύριο των Ελλήνων το επιτελικό κράτος και οι εθνικοί εργολάβοι»

Ελληνική Λύση: «Υπεύθυνοι για το μαρτύριο των Ελλήνων το επιτελικό κράτος και οι εθνικοί εργολάβοι»

Η Ελληνική Λύση, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, σχετικά με το μαρτύριο των Ελλήνων στους ελληνικούς δρόμους, ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η ανακοίνωση Τύπου: 

«ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

Όταν ακόμα και στην κυρία οδική αρτηρία της Αθήνας, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί και οικογένειες για ώρες ολόκληρες, οι ευθύνες κράτους και ιδιωτών είναι τεράστιες.

Όταν το κράτος παραχωρεί σε ιδιώτες την εκμετάλλευση των κύριων οδικών αρτηριών της Ελλάδας με τα ακριβότερα διόδια της Ευρώπης, πρέπει να εγγυάται και την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Με την ίδια «θέρμη» που δίνουν εκατομμύρια ευρώ στους εθνικούς εργολάβους για «απώλεια τζίρου» λόγω πανδημίας,  οφείλουν τώρα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις. Αλλά και να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες που προκύπτουν.

Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για το μαρτύριο χιλιάδων Ελλήνων οδηγών και την κατάρρευση των βασικών υποδομών, πρέπει να λογοδοτήσουν.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/elliniki-lysi/1052017_elliniki-lysi-ypeythynoi-gia-martyrio-ton-ellinon-epiteliko

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .