Τρίτη, Ιανουαρίου 11

Η πρώτη BMW που αλλάζει χρώμα με το πάτημα ενός κουμπιού είναι γεγονός

Η πρώτη BMW που αλλάζει χρώμα με το πάτημα ενός κουμπιού είναι γεγονός

Επιμέλεια: Παλληκάρης Γιώργος

Μεταφερόμαστε στο συνέδριο τεχνολογίας CES 2022 στο Las Vegas όπου η BMW τράβηξε τα φλας πάνω της με το λανσάρισμα μίας εντυπωσιακής τεχνολογίας. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε επισκέπτης της έκθεσης, μία ηλεκτρική BMW iX αλλάζει χρώμα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. 

Από γκρι σε λευκή και από λευκή ξανά γκρι, με το χρώμα να αλλάζει από μπροστά έως πίσω σαν κύμα. Μπορεί να φαντάζει σαν επεξεργασμένη εικόνα όμως είναι πραγματικότητα και αποτελεί μία νέα τεχνολογία των Βαυαρών που έχει ήδη τοποθετηθεί σε δύο μοντέλα για λόγους marketing.

Σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά ακόμα πιο σίγουρο το… μπλέξιμο στο υπουργείο κατά την δήλωση του οχήματος ως προς το χρώμα του.

Εντυπωσιακό βίντεο που μας έρχεται από το Lag Vegas και την έκθεση τεχνολογίας CES στην οποία πολλές φορές οι εταιρίες παρουσιάζουν καινοτόμα σχέδια και εκτιμούν τις αντιδράσεις του κόσμου, σκεπτόμενες εάν θα τις προχωρήσουν ή όχι. Πώς σας φαίνεται η συγκεκριμένη;


 

.drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .