Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Covid19: Το μεγάλο σκάνδαλο πίσω από τον... εξοστρακισμό της Ιβερμεκτίνης - Τι έκρυψαν οι πολιτικοί και γιατί φιμώθηκαν οι γιατροί

 Η Ιβερμεκτίνη θα μπορούσε να καταστρέψει την αιτιολόγηση για επιβολή περιορισμών και τις εντολές εμβολίων

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας δεν έχουν αναγνωρίσει την ιβερμεκτίνη ως αποτελεσματική θεραπεία για ασθενείς με COVID-19 και ο λόγος γι΄αυτό, σύμφωνα με τον γιατρό Leland Stillman, είναι περισσότερο πολιτική - οικονομική επιλογή, παρά επιστημονική τεκμηρίωση: η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματικό φάρμακο, όπως αναγνωρίζει η ιατρική κοινότητα και αν ενέκριναν την χρήση του δεν θα υπήρχε καμία λογική βάση για lockdown ή επείγουσα έγκριση εμβολίων, που έχει κάνει συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρίες να θησαυρίσουν.
«Αν η ιβερμεκτίνη αναγνωριστεί από τη δημόσια υγεία και το ακαδημαϊκό ίδρυμα ως το φάρμακο που είναι, που θεραπεύει οξείες ιογενείς ασθένειες, μία από τις οποίες είναι το COVID-19, ολόκληρη η δικαιολογία για τα lockdown, τις εντολές, πόσο μάλλον την έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων θα εξατμιζόταν σε μια νύχτα», είπε ο Stillman στους The Epoch Times σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Σύμφωνα με την Ενότητα 564 του νόμου για τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα καλλυντικά (pdf), ο Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) μπορεί να εκδώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μόνο εάν πληρούνται ορισμένα κριτήρια, όπως «δεν υπάρχει επαρκής, εγκεκριμένος και διαθέσιμη εναλλακτική λύση για το προϊόν.»
Επομένως, εάν υπάρχει μια εγκεκριμένη εναλλακτική λύση, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) -μια υπηρεσία στο HHS- δεν μπορεί να εκδώσει εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19.

Αναγνωρισμένη η θεραπεία από την ιατρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο

Ο Stillman είπε ότι δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας ή ακόμη και μια μεμονωμένη άποψη ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί για τη θεραπεία του COVID-19, επειδή δεκάδες χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει την αποτελεσματικότητά της.
Η Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται σε πρωτόκολλα για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19, θεωρεί την ιβερμεκτίνη ως βασικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19.
Ο ιστότοπός του αναφέρει 142 μελέτες, μεταξύ των οποίων οι 93 είναι αξιολογημένες από ομοτίμους και οι 75 με αποτελέσματα που συγκρίνουν ομάδες θεραπείας και ελέγχου που δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί.
Ωστόσο, ο FDA έχει επανειλημμένα πει ότι «τα διαθέσιμα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19».
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέθεσαν στους The Epoch Times να επικοινωνήσουν με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για θεραπείες για τον COVID-19.
Το NIH αναφέρθηκε στις ηλεκτρονικές οδηγίες του σχετικά με την ιβερμεκτίνη: «Υπάρχουν ανεπαρκή στοιχεία για την επιτροπή κατευθυντήριων γραμμών θεραπείας για τον COVID-19 για να προτείνει είτε υπέρ είτε κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του COVID-19.
Απαιτούνται αποτελέσματα από κλινικές δοκιμές με επαρκή ισχύ, καλά σχεδιασμένες και καλά διεξαχθείσες για την παροχή πιο συγκεκριμένης, βασισμένης σε στοιχεία καθοδήγησης σχετικά με τον ρόλο της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία του COVID-19».

Η σιωπή των γιατρών: Η οικονομική εξάρτηση

Ο Stillman εξήγησε γιατί πολλοί γιατροί σιωπούν ότι αναγνωρίζουν την ιβερμεκτίνη ως αποτελεσματικό φάρμακο για τον COVID-19, μια ασθένεια που προκαλείται από τον ιό του κορωνοϊού.
«Και η πραγματικότητα που είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουν οι άνθρωποι είναι ότι οι γιατροί μπορεί να χάσουν τις άδειές τους ή να χάσουν την πιστοποίηση του διοικητικού συμβουλίου τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το εισόδημά τους, από τη στιγμή που εξαρτάται από τις κατευθυντήριες γραμμές», είπε ο Stillman.
Ο ίδιος ο Stillman είπε ότι μπορεί να μιλήσει επειδή είναι ένας από τους λίγους γιατρούς στη χώρα που παίρνει μετρητά και δεν συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Charlottesville της Βιρτζίνια, ο Stillman ασκεί τώρα την ιατρική στο Kissimmee της Φλόριντα.
Η εστίασή του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγεία με την ολοκληρωμένη ιατρική, η οποία συνδυάζει μια σειρά από διαφορετικές μεθόδους, όπως η παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα βότανα, η διατροφή, η διατροφή, η άσκηση και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής.
Δύο εξέχοντες επιστήμονες, ο Martin Kulldorff, προηγουμένως καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, και ο Jay Bhattacharya, καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εξήγησαν επίσης γιατί πολλοί επιστήμονες σιωπούν και για αυτό το θέμα.

Η σιωπή των γιατρών: Ο έλεγχος των κονδυλίων

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στους The Epoch Times τον περασμένο μήνα, οι δύο καθηγητές είπαν ότι το NIH και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), του οποίου ηγείται ο Anthony Fauci, ελέγχουν έναν προϋπολογισμό επιστημονικής έρευνας δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο και «διοχετεύει τα ερευνητικά δολάρια σε σχεδόν κάθε επιδημιολόγο, ανοσολόγο και ιολόγο μολυσματικών ασθενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο».
Επομένως, δεν θα ήταν συνετό οι επιστήμονες να... αναστατώσουν αυτές τις υπηρεσίες υγείας.
«Υπάρχει πολλή πολιτική σε αυτό», είπε ο Stillman, αναφερόμενος στην εντολή του εμβολίου για τον COVID-19.
«Και ο τρόπος που έχει πολιτικοποιηθεί είναι πραγματικά επαίσχυντος και ατυχής.
Στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αυτές οι εταιρείες που επωφελούνται πάρα πολύ από την πανδημία».
Ο Stillman είπε ότι η ελευθερία είναι η διέξοδος από το τρέχον πρόβλημα.
«Η ελευθερία είναι απολύτως η λύση», είπε ο Stillman.
«Επειδή εάν επιτρέψετε πραγματικά στους γιατρούς να θεραπεύουν ασθενείς με τους δικούς τους όρους, χωρίς ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς όλα αυτά, μπορεί να είναι πολύ προσιτό και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό.
«Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι μεγάλο μέρος της περίθαλψης που παρέχεται αυτή τη στιγμή, απλώς παρέχεται με βάση την ιδέα κάποιου γραφειοκράτη για το τι είναι καλό φάρμακο, όχι με βάση το τι πραγματικά θέλουν οι ασθενείς και πιστεύουν ότι τους αξίζει».

από bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .