Τρίτη, Ιανουαρίου 18

H Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Άγγελο Μπράτη για το σχόλιό του σχετικά με τα «ρούχα από τα πανέρια»

H Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Άγγελο Μπράτη για το σχόλιό του σχετικά με τα «ρούχα από τα πανέρια»

Πριν από λίγο καιρό, ο Άγγελος Μπράτης, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του φετινού GNTM, είπε ότι «δεν τον ενδιαφέρει η άποψη ανθρώπων που ψωνίζουν ρούχα από τα πανέρια», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υποτιμήσει την αξία της κρίσης και του γούστου τους στη μόδα...

 

Η Έλενα Ακρίτα, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσίασε στους ακολούθους της τα κομμάτια που φορούσε και στάθηκε στις τιμές τους οι οποίες ήταν προσιτές, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το κολιέ της το είχε αγοράσει από μια υπαίθρια αγορά κάνοντας μνεία στο σχόλιο του σχεδιαστή. 

 

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: Να και οι μπλε γόβες των 17€ που ζητήσατε να δείτε φορεμένες. Στο διαδίκτυο τις πουλάνε 13€. Ωραίες δεν είναι; Και όχι δεν κάνω διαφήμιση στα Ζάρα, απλά μοιράζομαι μαζί σας ιδέες για οικονομικό και καλόγουστο ντύσιμο. Το φλουο κολιέ είναι από υπαίθριο μπαζαρ και το φορεμα από τις εκπτώσεις του μπενετον, αγαπητέ κύριε Μπράτη.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .