Τρίτη, Ιανουαρίου 18

Κινδυνεύει να χάσει τη «Lacoste» από χορηγό ο Τζόκοβιτς

Κινδυνεύει να χάσει τη «Lacoste» από χορηγό ο Τζόκοβιτς

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται μπροστά σε νέες περιπέτειες καθώς αφενός κινδυνεύει να χάσει και το Ρολάν Γκαρός αν δεν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και αφετέρου η γαλλική εταιρεία ένδυσης «Lacoste», που αποτελεί βασικό χορηγό του 34χρονου τενίστα, αναφέρει ότι θα εξετάσει όλα τα γεγονότα αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην είναι πλέον χορηγός του.

«Το ταχύτερο δυνατό, θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία. Ευχόμαστε να γίνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τις προσπάθειες να διασφαλίσουν καλές συνθήκες για τους παίχτες, το προσωπικό και τους θεατές» αναφέρει η ανακοίνωση της «Lacoste».

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση χορηγού του Τζόκοβιτς από την έναρξη του σήριαλ με την ακύρωση της βίζας του τενίστα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Όπεν.

Μέχρι στιγμής, οι εταιρείες Peugeot, Hublot και Asics, που επίσης είναι χορηγοί του Τζόκοβιτς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, την ώρα που ο σέρβος έχει κλείσει εμπορικές συμφωνίες, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ετησίως..zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .