Σάββατο, Ιανουαρίου 22

Nτέμης Νικολαΐδης: Η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Nτέμης Νικολαΐδης: Η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Ο Γρηγόρης Μπάκας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πώς είναι η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, η Δέσποινα Βανδή έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει επίσημη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ ο ποδοσφαιριστής κρατάει μια πιο διακριτική στάση...Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε: «Μπορεί να ήταν επιθετικός αλλά παίζει άμυνα με την δημοσιότητα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο

σπίτι του στην Παιανία είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, είναι μόνος του. Πριν από λίγους μήνες είχαν γράψει ότι έχει σχέση με κορίτσι του GNTM και όταν ο Ντέμης το άκουσε είπε “βρε παιδιά δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα για να την μάθω και εγώ”. Πηγαίνει στη εταιρεία του, βλέπει παλιούς φίλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια. Έχει προτάσεις να πάει σε θέατρα… κρατάει μία σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα».

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.