Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Τετραπλό «χτύπημα» Κύρτσου κατά της Κυβέρνησης για ενεργειακά, Novartis, πανδημία, καρναβάλι!

Το «αντάρτικο» καλά κρατεί

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος συνέχισε και το βράδυ του Σαββάτου το μπαράζ «επιθέσεων» κατά των κυβερνητικών πολιτικών μέσω twitter, «χτυπώντας» αυτή τη φορά σε τετραπλό μέτωπο!

  • Πρώτο μέτωπο, ενεργειακά:

«Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών»(Βήμα.) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές,το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις».

«Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών»(Βήμα.) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές,το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις.
 
 
  • Δεύτερο μέτωπο, Novartis:

«Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο,σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση,Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!»

 
Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο,σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση,Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!
 
 
  • Τρίτο μέτωπο, πανδημία:

«Με το ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Mε τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε».

 
Με το ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Mε τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε.
 
  • Τέταρτο μέτωπο, καρναβάλι:

«Αφήσαμε πίσω μας και τη Βραζιλία του Μπολσονάρου. Το καρναβάλι του Ρίο αναβλήθηκε για λίγους μήνες λόγω COVID-19. Όμως στην Πάτρα δεν σηκώνουν συμβιβασμούς και το ξεκίνησαν. Διεκδικούμε πρωτιά στην αυτοκαταστροφή».

 

Αφήσαμε πίσω μας και τη Βραζιλία του Μπολσονάρου. Το καρναβάλι του Ρίο αναβλήθηκε για λίγους μήνες λόγω COVID-19. Όμως στην Πάτρα δεν σηκώνουν συμβιβασμούς και το ξεκίνησαν. Διεκδικούμε πρωτειά στην αυτοκαταστροφή.

 https://www.newsbreak.gr/politiki/289491/tetraplo-chtypima-kyrtsoy-kata-kyvernisis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .