Τρίτη, Ιανουαρίου 18

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΑ RAPID ΚΑΙ PCR ΤΕΣΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

rapid-test-720x320-1

RAPID TEST για κατοίκους Γερμανίας δωρεάν και PCR TEST για έχοντες θετικό RAPID TEST επίσης ΔΩΡΕΑΝ!

Ο ντόρος με τις τιμές των τεστ αντιγόνου και των μοριακών τεστ στη χώρα μας δεν λέει να κοπάσει.

Μηνιαίως ένας μέσος ανεμβολίαστος Έλληνας που εργάζεται και πρέπει να μετακινείται συνεχώς δαπανά πάρα πολλά ευρώ από το υστέρημά του για να αγοράσει κάτι που το κράτος θα έπρεπε είτε να του παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ή έστω στην τιμή κόστους.


Το τελευταίο διάστημα μάλιστα αντιδράσεις για τις τιμές των τεστ υπάρχουν (δικαιολογημένα) και από εμβολιασμένους πολίτες, που πολλές φορές περιμένουν στις ουρές για να πληρώσουν 50ευρα.

Το πλαφόν των rapid και των pcr στη χώρα μας είναι 10 και 47 ευρω αντίστοιχα, ποσά τα οποία πολλές φορές πάνω από το κόστος αγοράς των τεστ!

Επειδή όμως πολλά έχουν ειπωθεί, πρωτίστως από την κυβέρνηση, αξίζει να δούμε ένα βιντεάκι που μας έρχεται από δομή υγείας στη Γερμανία.

Ο ασθενής ρωτάει δύο γιατρούς τι γίνεται στη χώρα του με το κόστος των τεστ.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο κατώτατος εθνικός μισθός στη Γερμανία κυμαίνεται στα 1.614 ευρώ:

EL.GR

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a6%ce%a1%ce%99%ce%9e%ce%a4%ce%95-%ce%99%ce%94%ce%9f%ce%a5-%ce%a0%ce%9f%ce%a3%ce%9f-%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%a1%ce%a9%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%95%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.