Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν ο δολοφόνος του 19χρονου

Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν ο δολοφόνος του 19χρονου

Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί ξανά για περιστατικό οπαδικής βίας, είναι ο 23χρονος Α.Τ. που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής αλλά γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται από τις Αρχές σκληροπυρηνικός οπαδός του ΠΑΟΚ και το 2019 είχε μαχαιρώσει ξανά

φίλαθλο αντίπαλης ομάδας, πολύ κοντά στο σημείο όπου δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 23χρονος Α.Τ. συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου έκανε έφοδο η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις καταγγελίες στο Τμήμα Αθλητικής Βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, ενώ τον αναγνώρισε και ένας φίλος του άτυχου Άλκη Καμπανού που ήταν παρών στο τραγικό συμβάν και χτυπήθηκε κι ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ο τραυματισμός ήταν ευτυχώς πολύ ελαφρύτερος.

Ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό. Παράλληλα, εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα απ' όπου κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη, ενώ είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.