Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17

Η ΔΕΗ πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν με 200 ευρώ τον μήνα !

Η ΔΕΗ πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν με 200 ευρώ τον μήνα !

Ζοugla Newsroom 

Όλο και περισσότεροι πολίτες οι οποίοι βλέπουν τους λογαριασμούς του ρεύματος να τους έρχονται  φουσκωμένοι, τηλεφωνούν στη «Ζούγκλα» και διαμαρτύρονται αφού δεν μπορούν να τους πληρώσουν. 

Ένας από αυτούς και η κυρία Ευαγγελία Κιλιορίδου, από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας η περίπτωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Όπως η ίδια αναφέρει σε επικοινωνία με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μένει μόνη της στη συμπρωτεύουσα και ο μισθός της είναι 670 ευρώ. Ενώ λοιπόν μέχρι και τον προηγούμενο μήνα οι λογαριασμοί ρεύματος του σπιτιού της κυμαίνονταν από 180 έως 200 ευρώ, τώρα καλείται να πληρώσει... 470 ευρώ, παρόλο που έχει κοινωνικό τιμολόγιο και – όπως υποστηρίζει – δεν έκανε ιδιαίτερη κατανάλωση.

Δηλαδή εάν πληρώσει το ρεύμα, της μένουν άλλα 200 ευρώ για να περάσει τον μήνα! Προφανώς κι αυτό δεν είναι εφικτό. Η ίδια είναι σαφής:« Mόλις ήρθε ο λογαριασμός πήγα να πάθω εγκεφαλικό.Δεν μπορώ να τον πληρώσω... αύριο πάω στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθώ».

Οι κύριοι της ΔΕΗ και της κυβέρνησης που τα βλέπουν τι κάνουν ; Δηλαδή θα πρέπει ο κόσμος να βγεί στους δρόμους για να καταλάβουν τι συμβαίνει ; Εκτός κι αν η ΔΕΗ και όλοι αυτοί οι «τύποι» πιστεύουν πως οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν με 200 ευρώ τον μήνα.

Ακούστε τι είπε στη «Ζούγκλα» η κα Κιλιορίδου:

 

Δείτε τον λογαριασμό:

 

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα σας,
    διχως να θελω να υποστηριξω οτι η ΔΕΗ δεν ειναι ακριβη για τα σημερινα δεδομενα, βλεπω στον λογαριασμο οτι ειναι περιοδος καταναλωσης 124 ημερες,δηλαδη τρεις μηνες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .