Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

Για κλοπές καταλυτών από οχήματα σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή συνελήφθη 27χρονος

astynomia_vrady

Ένας 27χρονος συνελήφθη, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενος για κλοπές καταλυτών κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 27χρονος επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, προσέκρουσε σε κυκλικό κόμβο στην περιοχή των Βριλησσίων

και ακινητοποιήθηκε το όχημα. Αμέσως μετά, τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε αυτό, το εγκατέλειψαν, ενώ άφησαν στο σημείο επτά καταλύτες και διαρρηκτικό εργαλείο.

Έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ο 27χρονος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, όπου και συνελήφθη. Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί οι επτά καταλύτες, στις περιοχές Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών..makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .