Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτρης Λιγνάδης: «Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή» – Διεκόπη η δίκη για τις 3 Μαρτίου

Αποδοκιμασίες εναντίον του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

Νέα διακοπή υπήρξε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 3 Μαρτίου.

Η σημερινή διακοπή οφείλεται όπως ανακοινώθηκε στο γεγονός πως οι γραμματείς έχουν προγραμματισμένη στάση εργασίας μέχρι τις 11 το πρωί, καθώς και ότι ένα μέλος της

στο θέσης της έδρας δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω ασθένειας. «Λαμβανομένου υπόψη του κωλύματος και καθώς η αναπλήρωση της δικαστή αφορά μόνο για το θέμα της διακοπής, θα πρέπει να διακόψουμε» πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή»

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έφθασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με χειροπέδες και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους. «Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή», ακούστηκε να φωνάζει ο κόσμος.

Ως μάρτυρας κατηγορίας προσήλθε και η Τζεφ Μοντάνα.


5523307 scaled
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστήριξε ότι στόχος τους είναι η διεξαγωγή της δίκης, καθώς και ότι προτίθεται να καταβάλει τα έξοδα των μαρτύρων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύουν για το δικαστήριο.

Παράλληλα, έξω από το Πρωτοδικείο, πραγματοποιήθηκε μουσική διαμαρτυρία από την Ανοιχτή Ορχήστρα τόσο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και του Ζακ Κωστόπουλου, η δίκη του οποίου διεξάγεται σε άλλη αίθουσα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIhttps://www.newsbreak.gr/dikaiosyni/301991/dimitris-lignadis-diki-3/

https://www.newsbreak.gr/dikaiosyni/301991/dimitris-lignadis-diki-3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.