Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ακατάλληλο υλικό από Τζούλια Αλεξανδράτου – Γιατί δεν της ρίχνει ban το Instagram

zoulia_alexandratou

Το απόλυτο κόλπο που κάνει στα social media και έχει καταφέρει και να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και να γλιτώνει τη διαγραφή του λογιαρασμού της!
Όσοι είστε χρόνια στα social media ξέρετε πολύ καλά ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσιεύει σε αυτά φωτογραφίες οι οποίες υπόκεινται από λογοκρισία και συχνά κατεβαίνουν.

Τόσο το Facebook όσο και το Instagram κατεβάζουν τις γυμνές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου αφού έχουν γεμίσει κυριολεκτικά τους server της. Μέχρι τώρα της έχουν κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές στο προφίλ της στο Instagram ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετές φωτογραφίες της Τζούλιας αν υπάρχουν σε κάποιο άρθρο, το Facebook δεν επιτρέπει την κοινοποίηση, ούτε καν δημοσίευση του.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για την social εικόνα της, απλά προωθεί την εργασία της. Ποια είναι αυτή; Να πουλάει γυμνές της φωτογραφίες και βίντεο μέσα από μία διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία.

Τις τελευταίες ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει βρει ένα νέο τρόπο για να γλιτώνει το οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού της στο instagram.

Έτσι λοιπόν αντί για φωτογραφίες δημοσιεύει stories τα οποία σε 24 ώρες εξαφανίζονται. Μέχρι να γίνει report από τους αναγνώστες η μέχρι αντιληφθεί ο αλγόριθμος ότι αυτό έχει κάτι παράνομο το Story έχει χαθεί και έτσι η Τζούλια καταφέρνει και κερδίζει και followers και προβολές αλλά και πελατάκια για την υπηρεσία της!

Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο story γιατί θα μπανάρουν εμάς, αλλά θα σας βάλουμε όσες… είναι στο όριο!

screenshot-2022-01-24-at-23-06-43-istories-bull-instagram screenshot-2022-01-24-at-23-06-39-istories-bull-instagram screenshot-2022-01-24-at-23-06-34-istories-bull-instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.