Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Πύρινο όσο και σαφέστατο μήνυμα από την Ρωσία στον Κούλη για την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία: «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της»!

κουλης πουτιν

Η αυτοκτονική κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υλοποιείται: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 που μεταφέρουν μερικές εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18 για την Πολωνία στην πιο εγκληματική απόφαση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων

που μπορούσε να ληφθεί.

Η Ελλάδα στέλνει όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους και άσχετα αν η βοήθεια θα φτάσει ποτέ στο καθεστώς του Κιέβου (είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί αυτό) και μάλιστα την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συνοδεύει την «βοήθεια» (!) και πηγή της Μόσχας σε δήλωσή της στο defencenet.ru με νόημα απαντά ότι «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της και… με τόκο»!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7/

 

1 σχόλιο:

  1. Εγραψα παλι,τι σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους? Καλα δεν ξερουν ,δεν σκεφτονται,αλλα δεν ακουν τοσους αναλυτες να ειναι φειδωλοι στις δηλωσεις ποσο μαλλον στα εργα. τι σκατα συμβουλους εχει ο Πρωθυπουργος??Ολα τα κομματοσκυλα και τα παπαγαλακι της Αμερικης και Βρυξελλων??? αι σιχτιρ κρετινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .