Σάββατο, Φεβρουαρίου 26

«Ξεσπά» ο Σ.Μπιμπίλας κατά του Γ.Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο»

«Ξεσπά» ο Σ.Μπιμπίλας κατά του Γ.Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο» 

Ο Γ.Κιμούλης κατέθεσε αγωγές διεκδικώντας αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολίασε την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του Σωματείου.

Να υπενθυμιστεί πώς ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας αγωγές με τις οποίες διεκδικεί αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και ανέφερε:

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα».

 pronews.gr

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

 https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/1061066_xespa-o-smpimpilas-kata-toy-gkimoyli-den-ehei-xanaginei-ithopoios-na

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .