Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

«Ξεσπά» ο Σ.Μπιμπίλας κατά του Γ.Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο»

«Ξεσπά» ο Σ.Μπιμπίλας κατά του Γ.Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο» 

Ο Γ.Κιμούλης κατέθεσε αγωγές διεκδικώντας αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολίασε την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του Σωματείου.

Να υπενθυμιστεί πώς ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας αγωγές με τις οποίες διεκδικεί αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και ανέφερε:

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα».

 pronews.gr

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

 https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/1061066_xespa-o-smpimpilas-kata-toy-gkimoyli-den-ehei-xanaginei-ithopoios-na

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.