Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Αποκάλυψη-“βόμβα” από τον Κούγια για φωτογραφία που έχει στα χέρια του

Στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύπου” του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του σε μια φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος

είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας.

“Όσο αργεί η σύλληψη των υπολοίπων -όσοι είναι, γιατί ήταν τρία τα αυτοκίνητα, δεν ήταν δύο – εμένα αυτό με ανησυχεί. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Και ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε αυτός ο χώρος με τα όπλα” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος. “Αν δεν συλληφθούν όλοι είναι αποτυχία της κυβέρνησης” είπε.

“Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

“Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και  χωρίς να τα ελέγξουν για DNA,  χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο” τόνισε ο κ. Κούγιας.

 

“Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και  χωρίς να τα ελέγξουν για DNA,  χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο” τόνισε ο κ. Κούγιας.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην «Livesport» είχε δηλώσει: “Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν”

“Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα”, τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

 https://www.enikos.gr/society/dolofonia-alki-sti-thessaloniki-dilosi-vomva-apo-ton-kougia-gia-fotografia-pou-echei-sta-cheria-tou/1751011/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .