Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσης Χολέβας: Απόδραση στο Παρίσι

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσης Χολέβας: Απόδραση στο Παρίσι

Στο Παρίσι ταξίδεψε η Μαρίνα Πατούλη, θέλοντας έτσι να συνδυάσει δουλειά με αναψυχή. Ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη, δεν είναι μόνη της, μαζί της βρίσκεται και ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζουν μία νέα συνεργασία, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας απόλαυσαν τις ομορφιές της μαγικής πόλης, δοκίμασαν ξεχωριστά πιάτα και επισκέφθηκαν τα πιο γνωστά αξιοθέατα.

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media στην τελευταία της ανάρτηση, θέλησε να στείλει ένα ρομαντικό μήνυμα στους θαυμαστές και αφού δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες.

«Παρίσι, η πόλη για όλες τις αισθήσεις. Για τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους μουσικούς, τους όσους ονειρεύονται, για φαντασία, για μεγάλους περιπάτους, για κρασί, για εραστές και για μυστήρια», αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στη νέα ανάρτησή της.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.