Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Λογαριασμοί ΔΕΗ: Τι θα γίνει με όσους δεν είδαν εκπτώσεις στο ρεύμα

λογαριασμος δεη

«Η ΔΕΗ και άλλοι πάροχοι περνάνε τις επιδοτήσεις εκεί όπου έχει μετρηθεί η κατανάλωση ενέργειας, στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο Open.

Όπως πάντως είχε αναφέρει ο ίδιος μέσα στην εβδομάδα οι επιδοτήσεις μπαίνουν αναδρομικά, κάτι που σημαίνει πως όσοι δεν είδαν την έκπτωση ακόμα, αυτή θα φανεί στους εκκαθαριστικούς

λογαριασμούς.

Ερωτώμενος σχετικά με την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, ο Κώστας Σκρέκας, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δυστυχώς βιώνουμε ιστορικά υψηλές τιμές στο φυσικό αέριο, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, στην ηλεκτρική ενέργεια και μία από τις υψηλότερες τιμές στο βαρέλι πετρέλαιο την τελευταία 20ετία. Μαίνεται μία τεράστια διεθνής ενεργειακή κρίση που προκαλεί πιέσεις στις τιμές ενέργειας και σε προϊόντα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πολλά όσον αφορά στη συνδιαμόρφωση των διεθνών τιμών ενέργειας, δεν είμαστε παραγωγός χώρα. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε ως κυβέρνηση, και το έχουμε κάνει είναι να στηρίξουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος και του φυσικού αερίου και το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης μέσα από την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, στο μέτρο του δυνατού».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .