Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Συνυπεύθυνοι της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών” ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Η διεθνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους “υπερπατριώτες” των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” “κατσικώθηκαν” στο σβέρκο του ελληνικού λαού, με την απόλυτη ευθύνη του, αφού τους ψήφισε! Μια καταγγελτική ψήφος για την άνευ προηγουμένου ανίκανη μαυρογιαλούρικη κυβέρνηση της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, των Σαμαρά – Βενιζέλου που ξεδιάντροπα “πούλησε” για ένα κομμάτι ψωμί στους ξένους δυνάστες μας τις υποσχέσεις τους στον λαό μας! Μια πολιτική κυβερνητική συμφωνία και για την οποία ο Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά διακήρυττε, πως μετεκλογική συμφωνία ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα ισοδυναμούσε με πολιτικό πραξικόπημα!

Όμως αυτός ο ευκολόπιστος λαός μας – που δεν παραδειγματίζεται ποτέ από τις λανθασμένες επιλογές του - είπε να δώσει την ψήφο του στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, της πρώτης φοράς αριστερά, για να μας σώσει από τα δεινά των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ακούγοντας και πιστεύοντας το προεκλογικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των Μνημονίων, τα οποία θα καταργούσε με ένα άρθρο στη Βουλή και παρουσία όλων θα τα έσκιζε!

Και επειδή δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015 με τη συνεργασία των ΑΝΕΛ σχηματίστηκε αυτή η κυβέρνηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία 162 εδρών! (Ιανουάριο 2015) και 155 εδρών (Σεπτέμβριο 2015)!

Οι δε εξουσιολάγνοι των ΑΝΕΛ αφού εκμεταλλεύτηκαν την ψήφο 293.683 Ελλήνων (Ιανουάριος 2015) και 200.532 (Σεπτέμβριος 2015), χωρίς να είναι εντολή των ψηφοφόρων τους η συνεργασία με το διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, σχημάτισαν κυβερνήσεις τερατογεννήσεων!

Κατά τη διάρκεια αυτών των μαρτυρικών συγκυβερνήσεων, η Ελλάδα και οι πολίτες της βίωσαν δυστυχία, προδομένοι για μια ακόμη φορά και γι΄ αυτό τον λόγο η πλειοψηφία του λαού μας ακούει ΣΥΡΙΖΑ/Αλέξης Τσίπρας και τρέχει να γλυτώσει!

Από τη στιγμή που τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις δυο εκλογικές αναμετρήσεις, τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισαν ακόμη και δεξιοί ψηφοφόροι! Ευελπιστώντας πως το νέο πολιτικό ρεύμα της αριστεράς θα έκανε πράξη την προσέγγιση της κοινωνίας, αυτήν που διακήρυττε επί δεκαετίες, κατηγορώντας την κεντροδεξιά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ!

Όμως αυτά τα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία, ξεγυμνώθηκε το αριστερό λαϊκό αφήγημα – που μέχρι το 2015 αποτελούσε το βαρύ πλεονέκτημα της αριστεράς - και τον ενέταξε ο λαός στην ίδια μοίρα με τα άλλα κόμματα Εξουσίας!


ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί διεθνιστές και γιαλαντζί δεξιοί ψήφισαν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”…


Ωστόσο το μεγαλύτερο εθνικό/πολιτικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεσήκωσε εναντίον του τον ελληνικό λαό, ήταν η ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”! Η οποία αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας! Εσχάτη προδοσία και η οποία τιμωρείται με ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή! Η οποία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών!

Όταν αυτή η Συμφωνία εκχώρησε τμήμα της ελληνικής ΑΟΖ στα Σκόπια, παραχώρησε εθνική κυριαρχία!

Μια Συμφωνία που ψηφίστηκε παράνομα και αντισυνταγματικά!

Αφού θα έπρεπε σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής! Πού σημαίνει ότι η συμφωνία αυτή είναι άκυρη!
Από τη στιγμή που αυτή η Συμφωνία είναι μια διακρατική συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων και ως τέτοια απαιτείται να ψηφιστεί από 180 βουλευτές!

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα (13 Ιανουαρίου 2019), εξ αιτίας της επικείμενης ψήφισης της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, και η οποία ερμηνεύτηκε ως πολιτική κίνηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ των κυβερνήσεων Τσίπρα, Πάνου Καμμένου, προκειμένου να διασωθεί πολιτικά το κόμμα του (που τελικά διαλύθηκε), είχε 145 Βουλευτές!

Χρειαζόταν έτσι άλλους 6 καλοθελητές προκειμένου να σχηματίσει τον αριθμό των 151 Βουλευτών!

Βουλευτών, που προφανώς δεν “άκουγαν” τις τεράστιες αντιδράσεις του ελληνικού λαού, που εκφραζόταν κατά αυτής της ενδοτικής Συμφωνίας, με τις λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Έτσι κατά την συζήτηση και ψήφιση στην Βουλή (25 Ιανουαρίου 2019) της “Συμφωνίας των Πρεσπών” και την οποία στην συνέχεια νομιμοποίησε ο ΟΗΕ (12 Φεβρουαρίου 2019), βρέθηκαν οι ριψάσπιδες των εθνικών μας συμφερόντων και οι οποίοι σχημάτισαν τον “μαγικό” αριθμό των 153 Βουλευτών!

Γι΄ αυτό καλό θα ήταν, ποτέ να μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός, αυτές τις οκτώ ψήφους! Τις 8 ψήφους των καλοθελητών του διεθνούς Συστήματος που “πούλησαν” την Ελλάδα!

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τα ονόματά τους:

Κατερίνα Παπακώστα (επί σειρά ετών Βουλευτής με τη ΝΔ και υφυπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου)!

Έλενα Κουντουρά (πρώην Βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ)!

Γιώργος Μαυρωτάς (πρώην Βουλευτής με το “Ποτάμι” και σήμερα Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη)!

Θανάσης Παπαχριστόπουλος (υπήρξε υμνητής του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια στέλεχος και πολιτευτής της ΝΔ και ακολούθως Βουλευτής με τους ΑΝΕΛ)!

Σπύρος Λυκούδης (στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς επί δεκαετίες. Βουλευτής επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς)!

Σπύρος Δανέλλης (ιδρυτικό μέλος της Σοσιαλιστικής Πορείας, της ΕΑΡ και του Συνασπισμού της Αριστεράς. Πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρώην Βουλευτής με το “Ποτάμι”, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ)!

Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρώην Βουλευτής Επικρατείας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη)!

Σταύρος Θεοδωράκης (Πρόεδρος του κόμματος “Ποτάμι”, πρώην Βουλευτής)!



Κυριάκος Μητσοτάκης και κινηματογραφικός Μαυρογιαλούρος, το ίδιο επιζήμιοι για την Ελλάδα…



Εν τω μεταξύ, Πρόεδρος της ΝΔ από τον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Ιανουαρίου 2016, εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο οποίος, μεγάλο μέρος της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματός του, στηρίχτηκε στην υπεράσπιση της Μακεδονίας έναντι της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”! Συμμετέχοντας στις λαοσυνάξεις με πλειάδα ηγετικών στελεχών του κόμματός του και οι οποίοι σήμερα χαίρουν υψηλών θεσμικών θέσεων στην κυβέρνησή του!

Επί παραδείγματι! Κώστας Τασούλας (Πρόεδρος της Βουλής), Μάκης Βορίδης (Υπουργός Εσωτερικών), Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αντιπρόεδρος της ΝΔ), Θανάσης Πλεύρης (Υπουργός Υγείας), είναι μερικοί από την ΝΔ που βροντοφώναζαν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”!







Ο δε σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Φεβρουάριο του 2019 (λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Ιουλίου), επισκεπτόμενος την Μακεδονία μας (Σιάτιστα) σε περιοδεία του, εξαπέλυε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, με αφορμή την “Συμφωνία των Πρεσπών”, υποστηρίζοντας:

«Ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να δώσει “λύση” στο ζήτημα αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι γραμμάτια είχε αναλάβει να εξοφλήσει και δεν ξέρω ο ίδιος πως πιστεύει ότι μπορεί να ωφεληθεί από μία τέτοια πρωτοβουλία. Η αλήθεια όμως, είναι δυστυχώς πολύ σκληρή για τη χώρα μας»!

Στη συνέχεια ο σημερινός Πρωθυπουργός δεσμευόταν, πως μόλις γίνει Πρωθυπουργός για αναλάβει τις παρακάτω πρωτοβουλίες, έχοντας ως στόχο την προστασία της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας:

«Το πρώτο, το οποίο θα κάνω, είναι ότι ως επόμενος Πρωθυπουργός, δεν πρόκειται να απεμπολήσω το δικαίωμα της Ελλάδος να θέσει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων, εφόσον κρίνω ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα!

Το δεύτερο είναι, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να κατοχυρώσω τα μακεδονικά προϊόντα, τα οποία σήμερα κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και είναι ουσιαστικά απροστάτευτα!

Το τρίτο που θα κάνω, είναι ότι θα εκπονήσουμε ως Νέα Δημοκρατία ένα συγκροτημένο τολμηρό αναπτυξιακό σχέδιο συνολικά για τη Μακεδονία, για τη Βόρεια Ελλάδα, με ειδική αναφορά και ειδική μνεία στη Δυτική Μακεδονία. Εάν η Βόρεια Ελλάδα χρειαζόταν πάντα ένα τέτοιο σχέδιο, σήμερα, μετά από αυτή τη συμφωνία, το χρειάζεται δύο φορές»!

Αλήθεια, ποια από αυτές τις δεσμεύσεις του πραγματοποίησε;

Αλήθεια, μήπως ως Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σειρά του ξεπληρώνει γραμμάτια σε όσους τον έκαναν Πρωθυπουργό;



Ο κυνισμός του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος για τον Κ. Μητσοτάκη στην ψήφιση της “Συμφωνία των Πρεσπών”…







Αλλά ας θυμηθούμε τι είχε πει από το Βήμα της Βουλής, όταν ο ίδιος και το κόμμα του καταψήφιζαν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”:

«Στενάχωρη και δύσκολη μέρα η σημερινή, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή. Η κυβέρνηση με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. H κύρωση της σημαίνει την επίσημη αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας στους κατοίκους των Σκοπίων για πρώτη φορά από Ελληνική κυβέρνηση. Εγκαταλείπεται έτσι μια εθνική γραμμή δεκαετιών. Ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι προκάτοχοι του είπαν όχι. Τους λόγους τους γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Κι αυτό μπορεί να γίνει αρχή νέων δεινών. Δυστυχώς, τα κομματικά παζάρια και ο κυνισμός του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος. Πριν από 4 χρόνια ακριβώς, ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας τους πολίτες. Για να μας πάει τελικά πολλά χρόνια πίσω κάνοντας χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων. Τώρα, ολοκληρώνει το καταστροφικό του πέρασμα και με μία εθνική υποχώρηση»!



Το κομματικό πραξικόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη…



Αυτά άκουγε, αυτά έβλεπε, ο καλόπιστος, ο ευκολόπιστος λαός μας και έδωσε στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη την απόλυτη πλειοψηφία των 158 εδρών κατά τις εκλογές του Ιουλίου 2019!

Για να ξεχάσει την προεκλογική του ρητορική για την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” και ακόμη, να την ενισχύει περαιτέρω! Και αν δεν ήταν οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και οι οποίοι του θέτουν κομματικό βέτο για τους τρεις εφαρμοστικούς νόμους, ή άλλως μνημόνια, ή άλλως πρωτόκολλα συμφωνίας με την κυβέρνηση των Σκοπίων, που θα ολοκλήρωναν το εθνικό έγκλημα, αυτή η Συμφωνία θα είχε ήδη λάβει την απόλυτη νομιμοποίηση, διά χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων υπερπατριωτών της ΝΔ!

Ωστόσο, ο Μαυρογιαλούρος Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε και σε κομματικό έγκλημα, που έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στον ελληνικό λαό!

Περιθωριοποίησε τους εκλεγμένους Βουλευτές του, στους οποίους αποδίδει εμμέσως πλην σαφώς τον τίτλο του νεροκουβαλητή, από υπουργικά αξιώματα!

Αφού η στελέχωση του υπουργικού του συμβουλίου απαρτίζεται ως επί το πλείστον από “εκσυγχρονιστές” του ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και από κάποιους διεθνιστές του “Ποταμιού” που είδαν φως και μπήκαν στην νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Γι΄ αυτό αποδίδεται στη σημερινή κυβέρνηση, το προσωνύμιο “κυβέρνηση Μητσοτάκη - Σημίτη”!

Ας δούμε γιατί με τις παρακάτω ενδεικτικές αναφορές, που προφανώς δεν είναι οι μόνες:

Γιώργος Γεραπετρίτης:

Υπουργός Επικρατείας! Είχε διατελέσει Γ.Γ. της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου καθώς και σύμβουλός του για θέματα δημόσιας διοίκησης!

Το σημερινό alter ego του Κ. Μητσοτάκη, που πολλοί ισχυρίζονται πως επί της ουσίας αυτός είναι ο Πρωθυπουργός!

Τάκης Θεοδωρικάκος:

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παλαιότερα υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και τον Ιανουάριο του 1990 στο 5ο συνέδριο της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά τη διάσπαση της ΚΝΕ του 1989, εκλέχτηκε Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Το 1991 προσχώρησε στο Συνασπισμό (σημερινό ΣΥΡΙΖΑ) και το 1993 βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ (συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη), αυτός ο κομματικός γυρολόγος, χωρίς καμιά ιδεολογική ταυτότητα!

Άκης Σκέρτσος:

Υπουργός Επικρατείας, διετέλεσε διευθυντής του γραφείου Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Ιούνιος 2012 - 2014), διευθυντής του γραφείου του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου!

Όταν ο Γιάννης Στουρνάρας έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας από το 1986 έως το 1989 (με Υπουργό πρώτα τον Κώστα Σημίτη και μετά τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη) και ακολούθως Υπουργός στην κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ!

Ο Άκης Σκέρτσος ήταν συνεργάτης και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

Κυριάκος Πιερρακάκης:

Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την κεντροαριστερά. Το 2012, στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά κατακτώντας την έκτη θέση. Κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ υπήρξε μέλος της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, ως επιλογή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου!

Λίνα Μενδώνη:

Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέλος του ΠΑΣΟΚ η οποία είχε διατελέσει Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου!

Παναγιώτης Τσακλόγλου:

Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προέρχεται από την κεντροαριστερά και έχει διατελέσει σύμβουλος των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου!

Νικόλαος Γιατρομανωλάκης:

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Ποτάμι, ήταν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2014, ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015[ κατετάγη δεύτερος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών!

Γιώργος Αμυράς:

Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Ποτάμι (Ιανουάριος 2015) και ξανά τον Σεπτέμβριο του 2015! Την 1 Μαρτίου 2016 ορίστηκε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, αντικαθιστώντας τον Χάρη Θεοχάρη!

Θοδωρής Λιβάνιος:

Υφυπουργός Εσωτερικών, διετέλεσε σύμβουλος του Γιάννη Ραγκούση ως Υπουργού Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου!

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον μέχρι πρότινος Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος διετέλεσε Υπουργός επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ καθώς και πρώην Γραμματέας του κινήματος!



Η ΝΔ στην Εξουσία, το ΠΑΣΟΚ στα Υπουργεία…



Αλλά και μια πλειάδα Γενικών Γραμματέων Υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι παλαιοί αριστεροί, διεθνιστές και “πρασινοφρουροί” του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ! Μερικοί εξ αυτών:

Γιάννης Μαστρογεωργίου στενός συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου!

Πάνος Αλεξανδρής γενικός γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2006!

Θανάσης Κοντογεώργης, της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ!

Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά!

Ακόμη ο Πάνος Σταμπουλίδης, ο Γιώργος Καλαντζής, η Άννα Δελλαπόρτα, η Αλεξάνδρα Σδούκου, η Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Έφη Μπέκου κοκ!

https://www.ksipnistere.com/2022/02/blog-post_454.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .