Τρίτη, Φεβρουαρίου 1

Ο Γιώργος Κύρτσος στέλνει νέο μήνυμα στο Μαξίμου

Καλεί την κυβέρνηση να στραφεί κατά της Novartis και να διεκδικήσει αποζημιώσεις

«Ξαναχτύπησε» ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, αυτή τη φορά για τη Novartis ζητώντας από την κυβέρνηση να στραφεί κατά της εταιρείας και να διεκδικήσει αποζημιώσεις για το ελληνικό δημόσιο.

Μάλιστα ο Γιώργος Κύρτσος αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού για τις αναφορές του στο συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τους εμπλεκόμενους υπουργούς.

«Ακόμα περιμένω από την κυβέρνηση να στραφεί κατά της Novartis και να διεκδικήσει αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει για σκάνδαλο, σκευωρία, συμμορία» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος και περιμένει από την κυβέρνηση «να υπερασπιστεί δημόσιο συμφέρον, χρήμα φορολογουμέ

Σημειώνεται ότι Γιώργος Κύρτσος εδώ και καιρό είναι ένα βήμα πριν από τη ρήξη και μάλιστα προ μερικών εβδομάδων τις τοποθετήσεις του γαλάζιου ευρωβουλευτή είχε σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αδειάζοντάς τον και αφήνοντας μετέωρο το ερώτημα αν ο κ. Κύρτσος παραμένει ευρωβουλευτής της ΝΔ..iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .