Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τις αεροπορικές εταιρείες της ΕΕ! -Ανυπολόγιστη καταστροφή για τουρισμό

Τώρα θα δείτε που θα πάει ο τουρισμός στην Ελλάδα....
Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τις αεροπορικές εταιρείες της ΕΕ! -Ανυπολόγιστη καταστροφή για τουρισμό

Ως αντίποινα για την απόφαση της ΕΕ - Ευνοημένες Τουρκία και Σερβία

Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της και απαγόρευσε τις πτήσεις των χωρών της ΕΕ στα ρωσικά αεροδρόμια, αλλά ακόμα και την διέλευσή τους πάνω από το ρωσικό έδαφος, ως αντίποινα στην απόφαση της ΕΕ σήμερα Σάββατο να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους για τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό σημαίνει ότι διακόπτεται η αεροπορική επικοινωνία μέσω χωρών της ΕΕ προς και από Μόσχα, ενώ οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τον αχανή ρωσικό ενάεριο χώρο για πτήσεις προς την Ανατολή ή από την Ανατολή προς την ΕΕ αναγκαστικά τροποποιούν τα δρομολόγιά τους και ακόμα και διπλασιάζουν τους χρόνους πτήσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες η μόνη λύση είναι πλέον η Τουρκία και η Σερβία οι αεροπορικές εταιρείες των οποίων μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα προς και από την Μόσχα στα αεροδρόμια της Ρωσίας.

Για τον ρωσικό τουρισμό στην Ελλάδα, καλύτερα να ξεχαστεί ολοκληρωτικά: Επτάνησα, Κρήτη, Ρόδος, Χαλκιδική πραγματικά θα υποφέρουν...


Η απαγόρευση θα ισχύσει την ίδια μέρα (μάλλον την Δευτέρα) που θα ισχύσει και η απαγόρευση της ΕΕ.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061160_i-rosia-ekleise-ton-enaerio-horo-tis-gia-tis-aeroporikes

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .