Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τις αεροπορικές εταιρείες της ΕΕ! -Ανυπολόγιστη καταστροφή για τουρισμό

Τώρα θα δείτε που θα πάει ο τουρισμός στην Ελλάδα....
Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τις αεροπορικές εταιρείες της ΕΕ! -Ανυπολόγιστη καταστροφή για τουρισμό

Ως αντίποινα για την απόφαση της ΕΕ - Ευνοημένες Τουρκία και Σερβία

Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της και απαγόρευσε τις πτήσεις των χωρών της ΕΕ στα ρωσικά αεροδρόμια, αλλά ακόμα και την διέλευσή τους πάνω από το ρωσικό έδαφος, ως αντίποινα στην απόφαση της ΕΕ σήμερα Σάββατο να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους για τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό σημαίνει ότι διακόπτεται η αεροπορική επικοινωνία μέσω χωρών της ΕΕ προς και από Μόσχα, ενώ οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τον αχανή ρωσικό ενάεριο χώρο για πτήσεις προς την Ανατολή ή από την Ανατολή προς την ΕΕ αναγκαστικά τροποποιούν τα δρομολόγιά τους και ακόμα και διπλασιάζουν τους χρόνους πτήσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες η μόνη λύση είναι πλέον η Τουρκία και η Σερβία οι αεροπορικές εταιρείες των οποίων μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα προς και από την Μόσχα στα αεροδρόμια της Ρωσίας.

Για τον ρωσικό τουρισμό στην Ελλάδα, καλύτερα να ξεχαστεί ολοκληρωτικά: Επτάνησα, Κρήτη, Ρόδος, Χαλκιδική πραγματικά θα υποφέρουν...


Η απαγόρευση θα ισχύσει την ίδια μέρα (μάλλον την Δευτέρα) που θα ισχύσει και η απαγόρευση της ΕΕ.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061160_i-rosia-ekleise-ton-enaerio-horo-tis-gia-tis-aeroporikes

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.