Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ “ΣΚΛΗΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

menie

Ισλαμιστές απειλούν να αποκεφαλίσουν τη δημοσιογράφο Οφελί Μενιέ στη Γαλλία!

Η νεαρή δημοσιογράφος δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά την παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία. Αυτοί είναι οι “επενδυτές” που φρόντισαν οι κυβερνήσεις να γεμίσουν τις χώρες τους.

Η 34χρονη Οφελί παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Zone Interdite»

(Απαγορευμένη Ζώνη), σχετικά με τον τρόπο με την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

Το ρεπορτάζ εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της φτωχής πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία. Στην πόλη αυτή, πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πωλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες.

Τα καταστήματα παιχνιδιών πωλούν απρόσωπες κούκλες προκειμένου να σεβαστούν μια ριζοσπαστική εκδοχή του Ισλάμ που απαγορεύει την απεικόνιση ανθρώπων.

Εκτός από την 34χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφο, απειλές για τη ζωή του δέχεται και ο βασικός μάρτυρας του ρεπορτάζ της, ο δικηγόρος Αμίν Ελμπαχί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.