Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ !

ΚΟΥΛΗΣ

Notam για απαγόρευση πτήσεων πάνω από τον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας όλων των αεροσκαφών συμφερόντων Ρωσίας.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι εκδόθηκε αεροπορική οδηγία (notam), για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας. Η αεροπορική οδηγία για την απαγόρευση χρήσης  του Εθνικού Εναέριου Χώρου Ελλάδος από αερομεταφορείς Ρωσίας  εφαρμόζεται μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τον εναέριο χώρο της για την Ρωσική Ομοσπονδία.


Ειδικότερα η notam προβλέπει τα ακόλουθα:

* Αεροσκάφη Ρωσικής ιδιοκτησίας, Ρωσικών αεροπορικών εταιρειών (AOC) ή Ρωσικού ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ απαγορεύεται να προσγειωθούν, να απογειωθούν, να εισέρχονται και να πραγματοποιούν διελεύσεις στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.

*Από την αεροπορική οδηγία εξαιρούνται οι πτήσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, νοσοκομειακές πτήσεις και πτήσεις για σκοπούς έρευνας και διάσωσης κατόπιν έγκρισης της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και όλες οι πτήσεις αεροσκαφών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

*Η notam θα έχει τρίμηνη διάρκεια και ισχύει ήδη από σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%97-%ce%95%ce%99%ce%94%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%92%ce%91%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%95-%ce%9c%ce%95%ce%93%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%9c/

 

1 σχόλιο:

  1. Ποσο κιλα μαλακεια εχει η κυβερνηση?? τι σκατα διαβαζουν στο Χαρβαρντ? πως να παριστανουν τους Λουδοβικους και να ζουν ζωη και κοτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.