Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Επέμβαση Θεοδωρικάκου για κυνοκομεία στη Σπάρτη - «Ο σεβασμός των αδέσποτων υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου»

Επέμβαση Θεοδωρικάκου για κυνοκομεία στη Σπάρτη - «Ο σεβασμός των αδέσποτων υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου»

Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους. Αυτό τόνισε την Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δήλωσή του μετά τις καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης. 

Αναλυτικά, ο κ.Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Διέταξα την άμεση επέμβαση της αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμόδιων Αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους». zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.