Σάββατο, Φεβρουαρίου 26

Επέμβαση Θεοδωρικάκου για κυνοκομεία στη Σπάρτη - «Ο σεβασμός των αδέσποτων υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου»

Επέμβαση Θεοδωρικάκου για κυνοκομεία στη Σπάρτη - «Ο σεβασμός των αδέσποτων υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου»

Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους. Αυτό τόνισε την Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δήλωσή του μετά τις καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης. 

Αναλυτικά, ο κ.Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Διέταξα την άμεση επέμβαση της αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμόδιων Αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους». zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .