Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16

Τ. Θεοδωρίδης κατά Ρουβά: «Αν αγαπούν τόσο τον Λιγνάδη γιατί δεν τον παίρνουν να τους φυλάει τα παιδιά;»

tzoni-theodoridis

«Καταπέλτης» ήταν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μιλώντας για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν τον παίρνουν σπίτι τους να τους φυλάει τα παιδιά; Απλό» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν ακούσει ένα παιδί ότι υποστηρίζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι βιαστής, τι θα σκεφτεί αυτό το παιδί; Ας μπούμε στη θέση ενός παιδιού, που βλέπει αυτή τη δήλωση, το οποίο παιδί καταλαβαίνει πολλά, τι θα σκεφτεί; Εντάξει, μπορώ να το κάνω κι εγώ, άρα λοιπόν, μια χαρά» πρόσθεσε ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

«Το κομμάτι της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του “εγώ είμαι και στην περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα”. Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου θα έτρωγε ξύλο ενώ από την άλλη θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει τιμωρούνται» υποστήριξε χθες ο Τζώνη Θεοδωρίδης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η δίκη του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει 25 Φεβρουαρίου.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .