Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Κώστας Κόκλας: Από τότε που χώρισα, δεν έχω κάνει μεγάλη σχέση

Κώστας Κόκλας: Από τότε που χώρισα, δεν έχω κάνει μεγάλη σχέση

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας και μίλησε τόσο για την πρώην σύζυγό του, όσο και για την προσωπική του ζωή σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε αρχικά, για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του.

«Έχουμε αδυναμίες φυσικά, αλλά η αγάπη για το παιδί υπερισχύει. Φυσικά, υπάρχει αγάπη για έναν άνθρωπο που είχες επιλέξει να μοιραστείς πράγματα μαζί του και να τον εμπιστευτείς, γιατί ξέρει πράγματα για ‘σένα που δεν τα ξέρει κανένας άλλος κι εσύ το ίδιο για εκείνον. Έχεις κάνει κι ένα παιδί μαζί του. Δεν έχω πάψει στιγμή να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί μου και δίπλα στον άνθρωπο, με τον οποίο απέκτησα παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κόκλας δεν δίστασε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική του ζωή στην παρούσα φάση.

«Δεν έχω κάποια σχέση αυτή την περίοδο. Έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου,τα έχω ολοκληρώσει. Αν δεν είμαι έτοιμος, δεν μπορώ να βάλω έναν άνθρωπο σε μία τέτοια διαδικασία, μίας νέας σχέσης. Μία – δύο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν τελείως λάθος. Από τότε, που χώρισα, δεν έχω ξανακάνει μεγάλη σχέση. Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω και περνάω καλά μόνος μου», δήλωσε ο Κώστας Κόκλας.

/timeline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.