Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

menios-pateritses

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη εκ νέου χθες λόγω του ότι δεν τηρούσε τους όρους της αποφυλάκισής του. Δεν είχε εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε, κάτι που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να πράξει καθότι έχει κινητικά προβλήματα.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής, που τον τελευταίο καιρό, απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνελήφθη, εισήχθη στο ΚΑΤ λόγω χτυπημάτων – όπως ο ίδιος δήλωσε- στην Εισαγγελεία. Παρόλα αυτά, ο Φουρθιώτης θα πάρει σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου.

Ο ίδιος πάντως, φοβάται για τη ζωή του φωνάζοντας πως “θα με φάνε σαν τον Μαυρίκο”, την ώρα που η εντολή είναι να μην ξαναδεί το φως του ήλιου, όπως αναφέρει και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

exofillo16-2

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%94%ce%a1%ce%9f%ce%9c%ce%9f-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%a6%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%a3-%ce%9d%ce%91%ce%a5%ce%a0%ce%9b%ce%99%ce%9f-%ce%9f-%ce%a6%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .