Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Οι μετανάστες αλωνίζουν στο κέντρο μαχαιρώνουν ανθρώπους για μια αλυσίδα και ο Μηταράκης πάει Πακιστάν

Θα προωθήσει τις επιστροφές;

Αντί να… μαζέψει τους Πακιστανούς που κάνουν… πάρτι στη χώρα μας, να επανεξετάσει τις κάθε είδους άδειες παραμονής που δίνονται δεξιά κι αριστερά, και να κατανοήσει επιτέλους την αγωνία των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν τις πόλεις τους να μετατρέπονται σε γκέτο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης οργανώνει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στο Πακιστάν.

Εάν κρίνει κανείς από το σύμφωνο συνεργασίας που έχει στο παρελθόν υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές, κατά την επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης αναμένεται να συζητηθούν τόσο θέματα νόμιμης μετανάστευσης όσο και ζητήματα διευκόλυνσης των επιστροφών των παράτυπων μεταναστών. Η επίσκεψη, πάντως, αξιολογείται από τα πακιστανικά μέσα ως ιδιαίτερα σοβαρή και δεν είναι λίγοι οι Πακιστανοί στη χώρα μας που ελπίζουν ότι από αυτήν μπορεί να προκύψουν «θετικά νέα» για τους ίδιους.

Για τη χώρα μας βέβαια το κύριο ερώτημα θα πρέπει να είναι αν το Πακιστάν θα αρχίσει να δέχεται πίσω υπηκόους του οι οποίοι βρέθηκαν παράνομα στη χώρα, αλλά και αν θα σταματήσει να προσπαθεί να χειραγωγεί τους εν Ελλάδι ευρισκόμενους πολίτες του. Κάτι που επανειλημμένως έχουν τονίσει ότι συμβαίνει πολλοί αναλυτές, οι οποίοι με εμφατικό τρόπο σημειώνουν και τις αγαστές σχέσεις μεταξύ πακιστανικών και τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, και την εμπειρία των πρώτων στις τακτικές του υβριδικού πολέμου.

https://www.newsbreak.gr/politiki/294261/o-mitarakis-paei-pakistan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .