Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Αντεπίθεση της ρωσικής πρεσβείας – Κατηγορεί τους Ουκρανούς για την επίθεση και τους νεκρούς στο Σαρτανά

Αντεπίθεση της ρωσικής πρεσβείας – Κατηγορεί τους Ουκρανούς για την επίθεση και τους νεκρούς στο Σαρτανά

Με μια ευθεία επίθεση σε «πολύ υψηλά ιθύνοντες πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ και διάφορους παπαγάλους» η πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα επανέρχεται στο θέμα των νεκρών ομογενών στο χωριό Σαρτανά έξω από τη Μαριούπολη και με μια ανάρτηση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας υποστηρίζει πως τα χτυπήματα στο χωριό και οι νεκροί ομογενείς είναι αποτέλεσμα επίθεση Ουκρανών εθνικιστών από το Τάγμα Αζόφ.

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας προχωρεί παραπάνω και ζητά να υπάρξει «ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα και να σταματήσει η αντιρωσική προπαγάνδα». Η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση «ας συνέλθουν λοιπόν» που απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναφέρονται στην αρχή της ανακοίνωσης της ρωσικής πρεσβείας.

Δείτε την ανακοίνωση της πρεσβείας της Ρωσίας και την ανάρτηση του υπουργείου Άμυνας.

 

 https://www.zougla.gr/politiki/article/antepi8esi-tis-rosikis-presvias--katigori-tous-oukranous-gia-tin-epi8esi-ke-tous-nekrous-sto-sartana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .