Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αντεπίθεση της ρωσικής πρεσβείας – Κατηγορεί τους Ουκρανούς για την επίθεση και τους νεκρούς στο Σαρτανά

Αντεπίθεση της ρωσικής πρεσβείας – Κατηγορεί τους Ουκρανούς για την επίθεση και τους νεκρούς στο Σαρτανά

Με μια ευθεία επίθεση σε «πολύ υψηλά ιθύνοντες πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ και διάφορους παπαγάλους» η πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα επανέρχεται στο θέμα των νεκρών ομογενών στο χωριό Σαρτανά έξω από τη Μαριούπολη και με μια ανάρτηση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας υποστηρίζει πως τα χτυπήματα στο χωριό και οι νεκροί ομογενείς είναι αποτέλεσμα επίθεση Ουκρανών εθνικιστών από το Τάγμα Αζόφ.

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας προχωρεί παραπάνω και ζητά να υπάρξει «ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα και να σταματήσει η αντιρωσική προπαγάνδα». Η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση «ας συνέλθουν λοιπόν» που απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναφέρονται στην αρχή της ανακοίνωσης της ρωσικής πρεσβείας.

Δείτε την ανακοίνωση της πρεσβείας της Ρωσίας και την ανάρτηση του υπουργείου Άμυνας.

 

 https://www.zougla.gr/politiki/article/antepi8esi-tis-rosikis-presvias--katigori-tous-oukranous-gia-tin-epi8esi-ke-tous-nekrous-sto-sartana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.