Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Επικίνδυνος για τη σταθερότητα της χώρας! Η Ελλάδα πλέον έχει ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο…

 

Εχουμε πλέον εμπλοκή και ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο.

Δε φτάνει που απο την αρχή δηλώνει, πως η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας. δε φτάνει που ήταν απο τους ελλάχιστους αρχηγούς χωρών που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.. Τώρα στέλνει και αμυντική βοήθεια με δύο C-130!

Με απόφασή του Μητσοτάκη, η Ελλάδα σε συνεννόηση με τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ, και τους εταίρους της στην Ε.Ε., αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με δύο C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία. Εχουμε πλέον εμπλοκή και ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και η πρέσβης ‘Αννα-Μαρία Μπούρα.

Ο ελληνικός λαός δεν θέλει να εμπλακεί η Ελλάδα στο πόλεμο, με οποιονδήποτε τρόπο! Δεν πρέπει να γίνουμε στόχος επιθέσεων, επειδή η Κυβερνήση της Ν.Δ., Θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους εταίρους της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τους λαούς της ευρώπης και τώρα ακόμα περισσότερο για τον ελληνικό, ο κίνδυνος για γενικευμένη σύρραξη είναι πάντα πιθανός!

https://amazonios.net/epikindynos-gia-ti-statherotita-tis-choras-i-ellada-pleon-echei-energi-symmetochi-ston-polemo/

anazitiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Ελληνας Λουδοβικος ειναι επικινδυνος για τον τοπο,ενδιαφερεται μονο για την τσεπη του και παιρνει αποφασεις ολεθριες για τον Ελληνικο λαο.Δεν ακουει τιποτα και κανεναν?? τοτε θα ειναι ηλιθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .