Παρασκευή, Φεβρουαρίου 4

Πατούλης τέλος: Σχεδόν… πήρε το χρίσμα ο Χαρδαλιάς


Η στήλη έχει ενημερώσει τους αναγνώστες της πως ο Γιώργος Πατούλης έχει «τελειώσει» για το Μέγαρο Μαξίμου. Καίτοι στην πολιτική ισχύει το δόγμα «ποτέ μη λες ποτέ», φαίνεται ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οριστική: στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το «γαλάζιο» χρίσμα για να διεκδικήσει την περιφέρεια θα πάρει ο νυν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ακόμη κι αν ο Πατούλης επιμείνει να είναι εκ νέου υποψήφιος ως αντάρτης. Έχει, μάλιστα, το δικό του ενδιαφέρον ότι πλέον, αυτό «βλέπει» και η «Καθημερινή», με ένα πολύ «υποψιασμένο»

δημοσίευμα στην παραπολιτική της στήλη: «Τα όσα συνέβησαν αυτές τις µέρες στην Αθήνα με τον χιονιά άνοιξαν αναπόφευκτα τη συζήτηση και για τα χρίσµατα στην τοπική αυτοδιοίκηση, που βρέθηκε στο στόχαστρο για την κακή διαχείριση που έκανε. Στο επίκεντρο, φύσει και θέσει, ο Γιώργος Πατούλης και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Εχω την αίσθηση πως η πιθανότητα στήριξης της Ν.Δ. στον νυν περιφερειάρχη απομακρύνεται, καθώς η «Ελπίς» την έβαλε «στον πάγο» μετά τα φανερά αλλά και υπόγεια μαχαιρώματα», σημειώνει η καλή εφημερίδα, για να προσθέσει: «Αυτή η κατάσταση επαναφέρει το σενάριο να δούμε στην Αττική υποψηφιότητα Χαρδαλιά, με δεδομένο ότι ο υφυπουργός Αμυνας αυτοδιοικητικός είναι –και ουδέποτε έγινε κάτι άλλο–, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και τα θέματα Πολιτικής Προστασίας, τα οποία έρχονται εμφατικά στο προσκήνιο». Το θέμα, λοιπόν, έχει κλείσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.