Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της - Τι έγραψε ο πρώην σύζυγός της

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της - Τι έγραψε ο πρώην σύζυγός της
Η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχαιρετίσει και διαδικτυακά την μητέρα της, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

«Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία», έγραψε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

 Βαρύ πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ς Χρηστίδου

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..Αντίο μαμά μου... Στάσου μόνο λίγο... Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου... Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά... Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ... Σ´αγαπώ... ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σ´αγαπώ... ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το συγκινητικό μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη

 

Οι διαδικτυακοί της φίλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. Συγκινητικό μήνυμα έγραψε και ο πρώην σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου και πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης. «Καλό παράδεισο κυρία Μίνα…σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους», έγραψε ο τραγουδιστής.

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη

 

Εκτός «Χαμογέλα και πάλι» η παρουσιάστρια - Τι είπε ο Παύλος Σταματόπουλος

Αυτό το Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» θα την παρουσιάζει ο Παύλος Σταματόπουλος με τη βοήθεια της Κατερίνας Ζαρίφη, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου θρηνεί την απώλεια της μητέρα της.

Στην έναρξη της εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος είπε: «Σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει γιατί απουσιάζει από την εκπομπή. Έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και δεν μπορεί να είναι στη θέση της αν και είναι φοβερή επαγγελματίας. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι εδώ. Η αγάπη μας, τα συλλυπητήριά μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της και μιλάω και εκ μέρους των παιδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλείς πάντα φίλους για βοήθεια».

 Newsbomb.gr.

https://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip/story/1280644/sissy-xristidoy-to-sparaktiko-minyma-gia-ton-thanato-tis-miteras-tis-ti-egrapse-o-proin-syzygos-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .