Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14

ΚΙΝ.ΑΛ: Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε να καθησυχάσει τους πολίτες για την ακρίβεια

ΚΙΝ.ΑΛ: Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε να καθησυχάσει τους πολίτες για την ακρίβεια

Για αποτυχημένη προσπάθεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας συνέντευξη του στην τηλεόραση του Σκάι. Αναφέρει δε χαρακτηριστικά πως είναι πλέον εμφανές ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση χωρίς κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο, στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας».

«Αν η σημερινή εσπευσμένη τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη είχε στόχο να καθησυχάσει τους πολίτες, που μαστίζονται από την τρομακτική αύξηση του κόστους ζωής και παραγωγής, απέτυχε», τονίζει στο σχόλιό του το Κίνημα Αλλαγής.

Ταυτόχρονα το ΚΙΝΑΛ ζητάει από την κυβέρνηση να μην κρατάει ίσες αποστάσεις από την ακρίβεια και τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, την αύξηση του κατώτατου μισθού σύμφωνα με τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων, την επαναφορά μίας μορφής του ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, ρυθμιστικές παρεμβάσεις στην αγορά ενέργειας και επενδύσεις στις ΑΠΕ, ώστε να μην έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη για να ανακουφιστούν άμεσα οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις που όλο και πιο δύσκολα ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .