Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Πώς να ανακουφιστείτε από το φούσκωμα

Πώς να ανακουφιστείτε από το φούσκωμα

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα για να ανακουφιστείτε από αυτό. Παρόλο που αποτελεί ένα σχετικά συχνό φαινόμενο, το φούσκωμα προκαλεί δυσφορία στην καθημερινότητά μας.

Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε όταν νιώσετε νιώσετε φουσκωμένοι για να βοηθήσετε στην ανακούφιση των συμπτωμάτων είναι να πιείτε χλιαρό νερό. Όπως αποδεικνύεται, η κατανάλωση

περίπου 2 λίτρων ζεστού νερού ή σε θερμοκρασία δωματίου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης.

Όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσο λιγότερο φουσκωμένοι θα νιώθετε.

Η κατανάλωση περισσότερων προβιοτικών είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τα αέρια και το φούσκωμα.

Τα προβιοτικά εισάγουν καλά βακτήρια στο μικροβίωμα του εντέρου, τα οποία μπορούν να προάγουν την υγεία του εντέρου και να βοηθήσουν στην ανακούφιση του φουσκώματος.

Η άσκηση μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων του φουσκώματος, γιατί βελτιώνει την κυκλοφορία, κατευθύνοντας τη ροή του αίματος μακριά από τα χέρια και τα πόδια. Και αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης νερού στο στομάχι και στην κοιλιακή χώρα.

govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.