Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Θέλει να γίνει παππούς ο Γιάννης Ζουγανέλης: Το όνομα που θέλει για το μωρό

«Ελπίζω η κόρη μου να μου κάνει αυτό το δώρο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα στην κάμερα του Breakfast @ Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του κόρη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την επιθυμία του να γίνει παππούς.

«Θέλω ένα εγγονάκι, θέλω να γίνω παππούς, ελπίζω η κόρη μου να μου κάνει δώρο. Και θα σου πω κι ένα ευτράπελο: όταν της είπα να κάνει ένα παιδί και -για πλάκα- να το ονομάσει Γιάννη,

μου απάντησε πως “είναι δεσμευτικό! Αλλά δεν θα είναι αγόρι, θα είναι κορίτσι”. Τότε της απάντησα πως “αν είναι κορίτσι, να το βγάλεις Γιάννη”. Και άρχισε και το σκεφτόταν, λέγοντάς μου πως αυτό έχει ενδιαφέρον.

Εγώ ξεκίνησα την σάτιρα τηλεοπτικά. Η τηλεόραση είναι μία παρέα, το θέμα είναι να μην την εκμεταλλευόμαστε για να κάνουμε ηλιθιότητες. Δεν θεωρώ ότι είναι σάτιρα να αναπαράγεις κάτι που έχεις δει πολλές φορές».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .