Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης – Οι προαναγγελίες για ροζ βίντεο που προκάλεσαν… πανικό στο Μαξίμου

Συνελήφθη εκ νέου ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη εκ νέου ο Μένιος Φουρθιώτης

Προφυλακίζεται γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους - Θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό

Συνελήφθη ξανά ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o υπόδικος παρουσιαστής συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος. 

Ο ίδιος οδηγείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, καθώς προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για να προφυλακιστεί εκ νέου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 9 αδικήματα (2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα) μεταξύ των οποίων για ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου έξω από το σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.

To «Φουρθιώτης-gate» στη Βουλή προκάλεσε «σεισμό»

Ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής αποφυλακίστηκε με εγγύηση 30.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους όπως εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές το μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Παρόλα αυτά, ο γνωστός παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα προκάλεσε «σεισμό» και τριγμούς στο Μαξίμου, βγάζοντας στη φόρα γραπτά μηνύματα και επικοινωνίες που διατηρούσε με υψηλόβαθμα στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο Φουρθιώτης προανήγγειλε απευθυνόμενος στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών, τα οποία, όπως ανέφερε, θα κάνουν την Ελλάδα «να αναστενάξει»! Επιπλέον, ο ίδιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Επικρατείας, σημειώνοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Οι κινήσεις του Φουρθιώτη να βγάλει στη «φόρα» συνομιλίες και μηνύματα με υψηλά πρόσωπα που ζητούσαν να τους προβάλει ή τον ευχαριστούσαν, έκαναν πυρ και μανία το Μαξίμου. Ήταν ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ΑΝΤ1 σχολίασε ότι «όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μη φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα».


https://www.newsbreak.gr/dikaiosyni/297905/synelifthi-xana-o-menios-foyrthiotis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .